Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Miljana našla novu žrtvu za proganjanje!

“Morala sam da opsujem produkciju kako bi me izbacili jer sam se zaljubila u Igora i želela sam da izađem kako bismo bili zajedno”, rekla je Nišlijka.

Miljana Kulić, koja je Maldive napustila zbog pevača Igora Iksa, razočarala se čim je izašla jer joj se on ne javlja na telefon. S druge strane, Kostić tvrdi da ga ona proganja i zove sa različitih brojeva, te da će je prijaviti policiji ukoliko nastavi.

Noć kada je Igor napustio rijaliti Miljana je preplakala.

– Morala sam da opsujem produkciju kako bi me izbacili jer sam se zaljubila u Igora i želela sam da izađem kako bismo bili zajedno. Međutim, on mi se ne javlja niti mi odgovara na poruke, zbog čega sam u depresiji. U rijalitiju mi je naručivao pesme, a sada me ignoriše – ispričala je Miljana, koja već ima nekoliko prijava za uznemiravanje pevača, kod kojih je često odlazila na kućne adrese.

Zbog svega toga, Igor kaže da mu nije prijatno jer smatra da će sada njega da prati.

– Blokirao sam sve njene brojeve telefona, ali ona i dalje zove sa nekih drugih. Pojma nemam šta da radim, ali nije prijatno. Videću, ako nastavi da me uznemirava, kome i kako ću to prijaviti. Njenu zaljubljenost zaista ne bih komentarisao – rekao je Igor, nakon čega smo pozvali Miljanu da je pitamo zašto sada uznemirava i ovog pevača.

Čitaj još  Marinko Rokvić: Nadam se da ću uskoro postati deda

– Šta je on umislio, da je Mišel Gvozdenović?! Da ću da ga jurim po nastupima? Ne pada mi na pamet. Evo, ovog trenutka ću izbrisati njegov broj telefona. Mogao je makar da mi se javi i kaže da ga ne zovem jer sam zbog njega napustila rijaliti i sada više niko ne razgovara sa mnom jer sam nisko pala – tvrdi Miljana.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org