Ne gledajte HAPPY TV

Hotel Maldivi: Jelena Golubović prekršila obećanje iz Parova!

Svi su se iznenadili kada su je sinoć videli u novom rijalitiju, ali postoji tajna koju ukućani ne znaju.

Rediteljka Jelena Golubović sinoć se sa još 13 takmičara uselila u hotel „Maldivi“. Njeni obožavaoci bili su iznenađeni što je tamo vide, kao i ostali takmičari ovog rijalitija, jer vrlo dobro znaju da je rekla da će učestvovati u „Maldivima“ samo pod uslovom da pobedi u „Parovima“.

U prethodnom rijalitiju, nije odnela pobedu, pa otkud ona sada samo? Mi ćemo vam otkriti.

Golubovićeva je ušla u „Maldive“ samo kao specijalan gost i tamo će se zadržati svega dva dana. Inače, svakog dana dolaziće u hotel „Maldivi“ po jedan novi takmičar.

Jelena otkrila koliki je honorar dobila u Parovima

Jelena Golubović koja je u rijaliti “Parovi” ušla među prvima, a izašla poslednja u velikom finalu, nekoliko puta je pominjala da su ona i Gastoz podelili prvo mesto, a evo o čemu ona sve vreme govori.

Po honoraru koji su uzeli, sve ovo je gotovo istina. Naime, Nenad je osvojio prvo mesto i dobio nagradu od 40.000 evra dok je Jelena ukupno dobila samo 5.000 evra manje.

Čitaj još  Parovi: Nećete verovati ko je napustio vilu u Zemunu!

– Ja sam dobila 25.000 evra i 10.000 evra za honorar, a on 40.000 jer pobednici nemaju pravo na honorar već samo na prvu nagradu – rekla je Jelena danas na sastanku.

Kada izračunamo sve, ona uopšte nije loše prošla. A svoju zaradu proširiće i u rijalitiju “Hotel Maldivi” koji je sinoć počeo sa emitovanjem.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply