gastoz i gorana napolju

Gastoz i Gorana otkrili sve detalja njihove veze (VIDEO)

Gorana je upoznala Nenadovu mamu, a njih dvoje jedva čekaju da on upozna njene roditelje.

Pobednik rijalitija “Parovi”, Jutjub zvezda Nenad Marinković Gastoz i njegova devojka, pevačica Gorana Babić, ekskluzivno su, po prvi put, pričali o svojoj vezi za dnevni list.

Nenad je nedavno izašao iz rijalitija “Maldivi”, gde je i upoznao zvezdu “Granda” i na prvi pogled se zaljubio. Kaže da ga je zanela Goranina plava kosa, pa se istog momenta okrenuo i rekao joj da je prelepa.

gastoz i gorana

Našli smo se sa golupčićima na reci i uživali u divnom danu na “Brodu Sava”. Osmesi na njihovim licima nisu izostali, a Gastoz je koristio svaku priliku da ugodi svojoj dragoj, pa je tako i hranio.

Nenad je priznao da on i zgodna pevačica, još uvek nisu imali seks, kaže da za tako nešto nije ni imao vremena od kad je izašao iz rijalitija.

– Kad je Nenad izašao iz “Maldiva” on je mene pozvao, ja nisam verovala. Čula sam njegov glas, ali prosto nisam očekivala da će se sve tako brzo desiti. Obećala sam da ću da ga čekam, kao i on meni. Bila sam kod roditelja u Prokuplju, 250 kilometara udaljena od Beograda, on kad me je pozvao ja sam mu rekla “OK” i sela u autobus. Četri sata sam se kuvala da bi došla – rekla je kroz smeh Gorana i dodala:

Čitaj još  Novi šok u popularnom rijalitiju (VIDEO)

gastoz i gorana napolju

– Upoznala sam njegovu mamu. Gospođa je prelepa, fina, mirna, njena dobrota se odmah vidi. Jedva čekam da Nenad upozna moje roditelje, za sad smo na telefonskoj vezi sa njima – rekla je Gorana.

Pogledajte video u kom ekskluzivno Gastoz i Gorana otkrivaju sve detalje njihove veze:

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Telegraf