hasan dudic brani sabana

Hasan Dudić: Cuca je namestila Šabana za 1500 evra!

Dudić tvrdi da je Ivona Negovanović dobila pare sa dve strane kako bi ugovorila susret sa poznatim pevačem i obavestila medije o tome.

Hasan Dudić optužio je Ivonu Negovanović Cucu da je namestila susret sa Šabanom Šaulićem i za to uzela 1.500 evra.

Muzičar tvrdi da je mlada pevačica dobila pare kako bi smestila njegovom bratu. Prema njegovim rečima, Cuca je dosađivala Šabanu da se vide, a kada je on pristao, ona je za taj susret razglasila svima, pa je to dospelo i u medije.

– Šaban i ja smo bili na godišnjici jedne ćevabdžinice, a kada sam otišao do toaleta, u međuvremenu se tu stvorila i Cuca sa drugaricom. Upitao sam Šabana šta će ona tu i zamolio ga da joj kaže da ide, da nas ne bruka. Brat je rekao da je došla jer ima problem, a ja sam upitao da li je on dobrotvorna ustanova pa da joj pomaže dok mu ona smešta razne prevare, afere i svađu sa porodicom. On je mnogo dobar čovek jer svima pomaže i sažali se na svakog. Ta Cuca je sedela sa nama i žalila se Šabanu kako joj ljudi svašta rade da bi je eliminisali iz sveta muzike, a ja je nisam ni pogledao. Saznao sam da je s jedne strane dobila 500 evra, a 1.000 na drugom mestu, kako bi razglasila kuda ide – objašnjava bivši muž Zlate Petrović i opisuje kako je došlo do čuvenog poljupca na parkingu:

saban i cuca poljubac

– Verovatno ju je neko od njenih švalera pratio i napravio dojavu medijima. Kada smo izašli napolje, krenuli smo prema Slaviji i dok sam ja razgovarao sa taksistom, ona ga je ščepala. Tek kada sam video snimak, shvatio sam da je ona Šabana okretala kao lutku. Da izvinite, nije on sa njom imao seks nasred ulice! Nije ga prvi put prodala za kintu. Ona je malo retardirana, trebalo bi da ode kod doktora na totalni pregled jer ima goluba u glavi – rekao je Dudić, koji uskoro ulazi u rijaliti „Parovi“.

Čitaj još  Donna Ares: Prva šetnja posle hemoterapije od 8 sati! (FOTO)

Kada samo pozvali pevačicu, ona nam je poručila da nema komentar i da ubuduće u vezi sa svim kontaktiramo sa njenim advokatom.

Veza od deset godina

Cuca (24) se zabavlja sa Šabanom (63) od svoje četrnaeste godine. Šaulić joj je navodno prvo pisao pesme, da bi iz njihove saradnje i druženja nikla tajna ljubavna romansa.

izvor: Kurir