crvena jabuka u frankfurtu

Haris, Halid i Žera napravili spektakl u Frankfurtu!

Prepuna hala, publika svih generacija i paklena atmosfera dočekali su jedinstvenu muzičku kombinaciju koja do sada nije viđena u Evropi.

Koncert Halida Bešlića, Harisa Džinovića i Crvene jabuke u Union hali u Frankfurtu je događaj koji je obeležio protekli estradni vikend u Nemačkoj.

Očekivanja menadžera i glavnog organizatora koncerta Duška Bilića su se u potpunosti obistinila. Prepuna hala, publika svih generacija i paklena atmosfera dočekali su jedinstvenu muzičku kombinaciju koja do sada nije viđena u Evropi. Spektakl je otvorio pop bend Crvena jabuka i vokal Dražen Žerić Žera, Haris Džinović je podigao atmosferu do granice izdržljivosti a izlazak Halida Bešlića na binu je bio vrhunac koji je postavio nove granice u svakom pogledu.

haris dzinovic u frankfurtu

– Došla sam sa mnogobrojnim društvom iz Frankfurta, Ofenbaha i iz Karlsruea na večerašnji koncert. Jako nam je lepo. Organizacija je za svaku pohvalu. Sviđaju nam se svi pevači. Meni se posebno sviđa Halid i Crvena jabuka. Drago mi je da su momci iz Crvene jabuke izašli iz bekstejdža u VIP i pravili nam društvo za našim stolom, a neki su se slikali sa nama. Bili su jako veseli i raspoloženi – rekla je Evelina iz Frankfurta.

Dve devojke iz Majnca i Gernshajma su došle sa društvom.

halid beslic u frankfurtu

– Koncert je fenomenalan. Halid je za mene na prvom mestu. On je jedno veliko srce. Ne znam kako bih najbolje rekla ali mnogo gu sakam. Harisa volim isto – rekla je Gordana.

Žaklina kaže da voli sve, i Crvenu jabuku i Halida Bešlića i Harisa Džinovića.

– Obožavam ih sve. Odmalena slušam njihovu muziku i znam svaki stih iz njihovih pesama. Baš ih volim i drago mi je što sam ih sve zajedno videla na jednom koncertu.

Čitaj još  Šemsa Suljaković odbila Draganu Mirković!

Edin Omerović je na koncertu slavio rođendan sa društvom iz Bad Sodena – Salz Minstera.

zera u frankfurtu

– Atmosfera je fenomenalna, ne samo zato što je meni 33. rođendan večeras i zato što ga slavim baš uz Halida Bešlića, nego je ceo koncert super zamišljen. Halid je za mene prava legenda i njegove pesme znam sve napamet. Haris je isto fantastičan pevač, a Jabuku vole više moji drugari – kaže Edin dok preko njegovog ramena drugi dečko dodaje da je Crvena jabuka prava stvar.

– Slušam ih od svoje 16. godine i od tada pratim sve njihove uspone i tragedije koje su ih zadesile. Volim da slušam i Harisa Džinovića i Halida Bešlića, ali Crvena jabuka je nešto ekstra – ističe ovja obožavatelj.

izvor: Vesti