haris dzinovic

Haris Džinović: Za Joksimovića nije bilo mesta na mojoj svadbi!

Kako folk pevač ističe, na njegovoj svadbi, koja je letos održana na jahti, prisustvovao je najuži krug rodbine, bez prijatelja, te zato nije bilo bračnog para Joksimović.

Haris Džinović tvrdi da je sa Željkom Joksimovićem u sjajnim odnosima, a da je razlog njegovog nedolaska na pevačevu svadbu taj što je tog dana bio u Parizu. Kako folk pevač ističe, na njegovoj svadbi, koja je letos održana na jahti, prisustvovao je najuži krug rodbine, bez prijatelja, te zato nije bilo bračnog para Joksimović.

– Na jahti je bilo mesta za 12 ljudi, pa ni bliža rodbina nije došla. Upriličili smo slavlje za kumove i najbližu rodbinu, a i Željko je tog dana bio u Hrvatskoj – objasnio je Džinović.

Na pitanje zašto se on nije pojavio na njegovom venčanju, koje je održano pre 10 dana, kralj sevdaha je rekao:

– Nisam bio tu. Išao sam u Pariz da izvadim neke papire i bio sam sprečen. To ne znači da Željko i ja nismo prijatelji, videćete i sami uskoro kada nas uslikate zajedno.

Kako dalje saznajemo, Željko će iz publike pratiti veliki koncert u beogradskoj “Areni” 6. decembra, na kom će pored Harisa nastupiti još dve žive legende folk muzike – Ana Bekuta i Šaban Šaulić. Tim povodom održana je i velika pres-konferencija, na kojoj je direktor “Mjuzik stara” Raka Marić otkrio da će ova tri velika umetnika posle “Arene” održati niz koncerata u Evropi, ali i Americi i Australiji.

Čitaj još  Aca Lukas morao na hitnu operaciju nosa!

izvor: Alo