Nabijem HAPPY TV na kurac

Haos u Parovima: Jelena Golubović pretila smrću!

Svađa u „Parovima“ počela je kad je Zorica Dukić zaplakala za pokojnim ocem, nakon čega je nastao haos među ukućanima, koji se završio ozbiljnim pretnjama i umalo tučom.Jelena Golubović zapretila je smrću Vesni Rivas i njenom sinu Petru nakon što ju je pevačica nazvala narkomankom koja je sahranila svog oca.

Ovom incidentu prethodila je svađa i umalo fizički sukob u „Parovima“ kad je Milomir Marić zamolio Zoricu Dukić da ispriča da li je istina da je nakon očeve smrti mesecima bila u depresiji. Dukićeva je zaplakala, i taman kad je počela da govori, skočila je Jelena Golubović.

– To je moja priča. Ja sam to rekla kad je moj otac preminuo – vikala je rediteljka na uplakanu Zoricu, zbog čega su je svi ukućani osudili, a najoštrija je bila Vesna Rivas.

– Sram te bilo, stidi se! Ti si lečena narkomanka, sahranila si rođenog oca svojim postupcima. To svi znaju, sram te bilo – siktala je Rivasova.

Jelena je sačekala da pevačica završi svoje izlaganje, da bi potom Vesni i njenom sinu Petru uputila otvorene pretnje smrću.

– Vesna, ja imam dva brata i oni će sahraniti tebe i tvog sina – ponavljala je Golubovićeva, dok su je ostali takmičari u neverici slušali.

Nakon pretnji Vesni, rediteljka je nastavila da provocira Zoricu kako je ukrala njenu priču, pa je onda skočila Slađana Petrušić u nameri da se fizički obračuna s Jelenom, ali su je Ružica Veljković i Era sprečili u tome. Produkcija je odmah kaznila Petrušićevu izolacijom, a Jelena je pokušala da odglumi kako joj je pozlilo zbog napada hrvatske pevačice.

Čitaj još  Parovi: Maca se previše napalila?! (VIDEO)

Sin Vesne Rivas

Petar Gajić, sin pevačice Vesne Rivas, kaže da ga uopšte ne dotiče to što je Jelena Golubović pretila smrću njemu i njegovoj majci, i da nema razloga da strahuje zbog toga.

– Neka Jelena jede go.na! Ona je luda žena, treba da ide na lečenje, i neću uopšte da se bavim njom. Ne plašim se za svoj život, smešne su mi i ona i njene pretnje – poručio je Petar.

izvor: Kurir