halid muslimovic zdrav

Halid Muslimović: Ne znam ko montira priče da sam bolestan!

Navodno mu je pozlilo u njegovom hotelu u Prijedoru pa su ga odvezli u bolnicu poslije čega je bio podvrgnut detaljnim liječničkim pretragama.

Kada je Halid Muslimović prije nekoliko mjeseci pričao o tome kako mu je pozlilo zbog visokog pritiska, ni slutio nije da će to neko zloupotrijebiti.

Naime, prije nekoliko dana „procurila” je priča kako je ozbiljno narušeno zdravlje ovog popularnog pjevača te da mu je nedavno opet pozlilo u njegovom hotelu u Prijedoru. Navodno su Halida odmah odvezli u bolnicu poslije čega je bio podvrgnut detaljnim liječničkim pretragama.

Muslimović oštro demantira takve priče pitajući se zbog čega se neko „igra” sa njegovim zdravljem?!

– Ranije sam pričao o tome da imam problema sa pritiskom, možda nekad i šećer da poraste, ali ništa strašno da bih trebao lupati glavom od zid. Ranije su mi doktori rekli da moram izbjegavati stresne situacije jer mi nikako ne odgovaraju za pritisak, i da moram malo „povući ručnu”. To je značilo da trebam malo više odmarati jer sam u proteklih nekoliko mjeseci stalno bio izložen stresnim situacijama kako zbog putovanja, nastupa, snimanja, obaveza oko hotela… Sve držim pod kontrolom i nemam razloga za paniku – ispričao je Muslimović.

Čitaj još  Aleksandra Radović: Mali peh retko preraste u ljubav

Pored nastupa u BiH, u narednom periodu Halida očekuju brojna gostovanja u inostranstvu. Ipak, najviše vremena provest će u Turskoj jer tamo, o čemu smo već pisali, snima album na turskom jeziku, ali i duet s jednom poznatom „zvijezdom” iz Istanbula.

Ranije se pisalo kako namjerava u tom gradu kupiti stan ili kuću. Halid kaže kako je za sada odustao od te investicije, ali da će morati iznajmiti stan u centru Istanbula jer će sada zbog snimanja tamo češće boraviti.

izvor: Expres