Halid Bešlić u petak u zagrebačkoj Areni

Legendarni Halid Bešlić u petak će četvrti put pjevati u zagrebačkoj Areni.

Halid Beslic

Legendarni Halid Bešlić u petak će četvrti put pjevati u zagrebačkoj Areni. Jedan od najpopularnijih pjevača u regionu sa svojim bendom posljednjih dana u svom motelu u Semizovcu uvježbava repertoar za spektakl u hrvatskoj prijestonici, za koji je većina karata rasprodata.

– Radujem se ovom velikom koncertu. Zbog toga sa svojim muzičarima predano radim danima. Uvježbavamo neke pjesme u novim aranžmanima. Na repertoaru će se naći i “Lavanda”, koja je megahit u Hrvatskoj. Publika mi ne bi oprostila da je ne otpjevam u Areni – kaže Bešlić, koji će se 29. marta družiti i s publikom u Splitu.

Dodaje da će se ovaj koncert razlikovati o svih prethodnih u Zagrebu i da će biti jedan od najboljih koje je održao u susjednoj zemlji.

– Preda mnom je velika odgovornost. Ne znam da je ijedan od kolega četiri puta punio najveću dvoranu u Hrvatskoj. U Areni će u petak, na neki način, biti prava sarajevska noć. Specijalni gosti bit će mi Kemal Monteno, Davor Sučić Sula, Dražen Žerić Žera… Pored mog velikog benda na sceni će biti i dio Zagrebačke filharmonije, kao i hor “Arabeske”. S Montenom ću, najvjerovatnije, otpjevati “Prvi poljubac” – otkriva naša muzička legenda.

Bešlić je planirao da mu specijalni gost bude i veliki prijatelj i kolega Haris Džinović.

Čitaj još  Intervju Džidža: Tata mi je odmogao u 'Zvezdama Granda'!

– Od toga neće biti ništa, jer Haris u četvrtak ima koncert u dvorani “Vatroslav Lisinski”. Žao mi je što je tako ispalo. Tek kada smo krenuli s kampanjom saznali smo da će pjevati u Zagrebu dan prije mene – kaže Halid.

Organizator velikog koncerta Halida Bešlića u Zagrebu je Damir Ramljak Tigar, koji zastupa našu muzičku legendu u Hrvatskoj.

– Halid je uvijek uspostavljao kriterije i tako će biti i ovaj put. Arena će za ovu priliku biti posebno uređena, a pripremili smo i najsavremeniji razglas, tako da će svi moći istinski uživati u ovom spektaklu – kaže Ramljak.

izvor: Avaz