Halid Bešlić će pjevati na bini dugoj 45 metara!

Pripreme za spektakl na Koševu 22. juna

Halid Beslic - www.FOLKOTEKA.com
Bešlić: Koševo je posebna priča

Halid Bešlić i njegova ekipa sve raspoložive resurse usmjerili su na pripremu velikog koncertnog spektakla koji je na sarajevskom stadionu Koševo zakazan za subotu, 22. juni.

Koncert na najvećem stadionu u Bosni i Hercegovini bit će svojevrsna kruna Halidove karijere, a ujedno i proslava njegovih 35 sjajnih godina na muzičkoj sceni. Velika zvijezda ne taji da jedva čeka da izađe na binu, a sudeći prema odličnoj prodaji karata, i publika dijeli iste osjećaje.

Kada se uz Halidovu enormnu popularnost u obzir uzme i činjenica da se vrhunski spektakli u Sarajevu i BiH rijetko dešavaju, svake tri-četiri godine, onda je jasno zbog čega već sada naša zemlju i region trese pretkoncertna groznica.

Cijene paketa koji uključuju ulaznicu i novi Halidov CD “Romanija” su 10 KM za teren, 12 za sjevernu i južnu tribinu i 15 KM za zapadnu tribinu stadiona Koševo.

Koševo je za svakog pjevača posebna priča, produkcijski veoma zahtjevna i skupa.
Halid je već poručio da za svoju publiku želi samo najbolje, pa iako još u javnost ne želi izlaziti sa svim pojedinostima, iz njegovog tima su nam otkrili da će bina na kojoj će pjevati legenda biti duža od 45 metara.

Čitaj još  Halid Bešlić u petak u zagrebačkoj Areni

Na produkciji koncerta angažirano je nekoliko firmi, a doznajemo da Bešlić i njegov tim za publiku spremaju brojna iznenađenja.

Imena gostiju još su tajna

Mada su među fanovima i rajom već krenula nagađanja ko bi mogli biti gosti Halidovog koncerta na Koševu 22. juna, iz pjevačevog menadžmenta se još ne oglašavaju u vezi s ovim.

Imena gostiju čuvaju se u strogoj tajnosti, ali smo dobili naznake da bi i tu moglo biti spektakularnih iznenađenja