grupa colonia

Grupa Colonia ostaje bez jednog člana!

“Zaista mu želim puno uspeha i sreće bez obzira u kom smeru odluči krenuti sa svojom karijerom, a Colonia će uprkos svemu i dalje stremiti ka vrhu hrvatske muzičke scene”, rekla je Indira.

Nakon osamnaest godina zajedničkog rada i stvaranja, grupu Colonia napušta jedan član.
Grupa ostaje bez Tomislava Jelića zvanog Kameni, a pevačica grupa se oglasila ovim povodom rekavši da nije razmišljala da to ikada može da se dogodi.

– Nisam nikada razmišljala o ovoj temi i da bi se to moglo dogoditi, ali svakako da ni jedan rastanak nakon 18 godina nije lagan, no kako se kaže, život ide dalje, pa tako i Colonia. Tomislav će uvek biti deo naše istorije i osoba koja je s nama stvarala imidž i viziju grupe. Zaista mu želim puno uspeha i sreće bez obzira u kom smeru odluči krenuti sa svojom karijerom, a Colonia će uprkos svemu i dalje stremiti ka vrhu hrvatske muzičke scene. U budućnosti nas čeka još puno izazova i verujem da ćemo Boris i ja na njih uspešno odgovoriti – rekla je Indira.

Čitaj još  Intervju Gordana Zdravković: Novica i ja ne pričamo od Tomine smrti!

Tomislav im je takođe poželeo sreću u daljem radu. Iako razlog njegovog napuštanja grupe još uvek nije poznat, pretpostavlja se da je u pitanju svađa među članovima grupe.

izvor: Tracara