ksenija pajcin godisnjica

Grob Ksenije Pajčin obišli samo najbliži!

Majka Ljubica Kostić, polusestra Mia Pajčin, uža rodbina, kum Bane Dević, prijatelj Goran Stojičević Karamela i nekoliko fanova posetili su njenu večnu kuću i zalili je suzama.

Na Novom groblju u Beogradu juče je održan pomen Kseniji Pajčin, koja je pre tačno pet godina tragično nastradala u svom stanu na Voždovcu.

Majka Ljubica Kostić, polusestra Mia Pajčin, uža rodbina, kum Bane Dević, prijatelj Goran Stojičević Karamela i nekoliko fanova posetili su njenu večnu kuću i zalili je suzama.

ksenijina majka na grobu

Okupljeni su na Ksenijin grob položili cveće i uz paljenje sveća u miru i tišini odali počast pevačici, koja je važila za jednu od najlepših na estradi.

Kao i svake godine, foto-reporteri su zamoljeni da se udalje od tužnog skupa da ne bi uznemiravali godinama već skamenjenu majku, kojoj vreme ne leči rane i čija tuga ne jenjava.

Kao ni prethodne, ni ove godine niko od Ksenijinih kolega nije viđen na obeležavanju godišnjice njene smrti.

godisnjica ksenijine smrti

Da podsetimo, Ksenija Pajčin ubijena je u svom stanu 16. marta 2010. godine. Njen dečko Filip Kapisoda ju je upucao, nakon čega je oduzeo sebi život. Stravičan prizor zatekla je njena majka Ljubica, koja je došla po pozivu komšija.

Bane Dević: U njen stan idemo da plačemo

Pre pet godina, 16. marta 2010. godine, ugašen je život mlade pevačice Ksenije Pajčin, koju je u njenom stanu na Voždovcu ubio dečko, maneken Filip Kapisoda, a zatim i sebi oduzeo život. Obe porodice od tada su zavijene u crno, a pola decenije bez njih im izgleda kao vek.

Čitaj još  Nataša Bekvalac uživa na Tajlandu u prirodnom izdanju

bane devic i ksenija pajcin

– Bori se kako mora jer je izgubila jedinicu koju je najviše volela. Ne znam gde pronalazi snagu, ali gura nekako. Devojački stan u kojem je Ksendža živela niko ne koristi. Ljubica ode s vremena na vreme da ga provetri i očisti. Svaka stvar i slika su na mestu gde su bili one noći kada je ubijena. Često posle posete groblju sa njenom mamom odemo u Ksenijinu devojačku sobu i gledamo njene spotove. U tim trenucima tuga je ogromna – otkriva Dević i dodaje:

– Ljubica je zahvalna medijima što čuvaju uspomenu na njenu ćerku, ali nikada neće dati nijednu izjavu da ne otvara stare rane. Nema u nama mržnje ni besa prema Filipu jer i ne razmišljam o njemu. Vreme nam uzima sve osim uspomena. Svakog jutra mi je slala poruku, a već pet godina me niko tako ne budi.

izvor: www.FOLKOTEKA.org