Grand festival od jeseni na RTS-u?

“Saša Popović je odlučio da napravi veliki uspeh u narednom periodu i da njegova produkcija bude najjača u regionu. Tako je sa čelnicima RTS-a razgovarao o emitovanju “Grand narodnog festivala”, i to od jeseni”, rekao je izvor blizak direktoru “Grand” produkcije.

Sasa popovic

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović navodno je pregovarao sa Radio-televizijom Srbije, kako bi oni emitovali “Grand narodni festival”. Naime, Popović je razgovarao sa čelnim ljudima Javnog servisa, a za određenu sumu novca ova muzička manifestacija najverovatnije će se prikazivati na ovoj televiziji.

– Popović je veoma zadovoljan svim poslovnim poduhvatima u poslednje vreme. Tako smatra da je prelazak na Televiziju “Prva” pun pogodak i da će se to svakako od septembra isplatiti. Pored toga, on se ne zaustavlja, odlučio je da napravi veliki uspeh u narednom periodu i da njegova produkcija bude najjača u regionu. Tako je sa čelnicima RTS-a razgovarao o emitovanju “Grand narodnog festivala”, i to od jeseni – rekao je izvor blizak direktoru “Granda” i dodao da se Saša uopšte nije dvoumio oko ovog projekta.

Čitaj još  Sinan Sakić lek za obolelu jetru traži kod travara?!

Kada smo kontaktirali ljude bliskim “Grand” produkciji, koji su nam poručili sledeće:

– To jedino zna Saša Popović!

Iz RTS-a nisu se oglašavali po ovom pitanju.

izvor: Alo