Grand festival od jeseni na RTS-u?

“Saša Popović je odlučio da napravi veliki uspeh u narednom periodu i da njegova produkcija bude najjača u regionu. Tako je sa čelnicima RTS-a razgovarao o emitovanju “Grand narodnog festivala”, i to od jeseni”, rekao je izvor blizak direktoru “Grand” produkcije.

Sasa popovic

Direktor “Grand” produkcije Saša Popović navodno je pregovarao sa Radio-televizijom Srbije, kako bi oni emitovali “Grand narodni festival”. Naime, Popović je razgovarao sa čelnim ljudima Javnog servisa, a za određenu sumu novca ova muzička manifestacija najverovatnije će se prikazivati na ovoj televiziji.

– Popović je veoma zadovoljan svim poslovnim poduhvatima u poslednje vreme. Tako smatra da je prelazak na Televiziju “Prva” pun pogodak i da će se to svakako od septembra isplatiti. Pored toga, on se ne zaustavlja, odlučio je da napravi veliki uspeh u narednom periodu i da njegova produkcija bude najjača u regionu. Tako je sa čelnicima RTS-a razgovarao o emitovanju “Grand narodnog festivala”, i to od jeseni – rekao je izvor blizak direktoru “Granda” i dodao da se Saša uopšte nije dvoumio oko ovog projekta.

Čitaj još  Bugarska povukla pesmu sa "Evrovizije"

Kada smo kontaktirali ljude bliskim “Grand” produkciji, koji su nam poručili sledeće:

– To jedino zna Saša Popović!

Iz RTS-a nisu se oglašavali po ovom pitanju.

izvor: Alo