grand festival

Grand festival: Izabrano novih 10 takmičara u drugoj polufinalnoj večeri!

I drugo veče Grand festivala Budi human bilo je prepuno dobrih i zanimljivih numera, a izvođači su se potrudili da svaku interpretaciju iznesu savršeno.

Peti Grandov muzički festival, koji ove godine nosi naziv “Budi human”, namenjen je prikupljanju pomoći za bolesnu decu.

U finale su prošli: Steva Anđelković, Biljana Sečivanović, Snežana Đurišić, Milica Todorović, Danijel Alibabić, Muhamer Serbezovski, Nebojša Vojvodić, Darko Lazić, Milan Dinčić Dinča i Milan Topalović.

Publici su se druge polufinalne večeri predstavili: Nebojša Vojvodić, Jasmin Hasić, Maja Nikolić, Danijel Alibabić, Katarina Živković i Elvir, Milan Mitrović, Jadranka Barjaktarević, Milan Dinčić Dinča, Ćira, Adreana Čekić, Blek Pantersi, Rada Sarić, Milan Topalović Topalko, Čeda Marković, Bilja Sečivanović, Darko Lazić, Aleksandra Bursać, Steva Anđelković, Snežana Đurišić, Saša Kapor, Mina Kostić, Petar Mitić, Mirjana Mirković, Muharem Serbezovski, Marko Gačić.

MIlan Topalovic Topalko

Žiri će posle dve polufinalne večeri od 50 kandidata izabrati 20 finalista.

Polufinalne večeri prenosiće “Grand televizija”, koji možete da pratite na portalu Kurira i OBN, dok će finalno veče biti održano u sredu, 3. decembra i prenosiće ga TV “Prva” i “Kanal 5” iz Makedonije.

Kako je direktor Granda Saša Popović najavio, žiri će biti sastavljen od eminentnih ličnosti iz sveta muzike, sporta, filma, kao i predstavnika medija. Program će voditi Dragana Katić i Sanja Kužet, dok će razgovore sa izvođačima u bejkstejdžu voditi Tihomir Tepić.

U žiriju su mnogi eminentni izvođači, kompozitori i javne ličnosti: Vesna Zmijanac, Željko Vasić, Aleksandar Šapić, Aca Lukas, Zorica Brunclik, Bane Opačić, Perica Zdravković, Goran Ratković Rale i drugi.

Darko Lazić izazvao ovacije Šabanovom pesmom!

Darko Lazić u drugoj polufinalnoj večeri takmičenja Grand festival 2014 pod sloganom Budi human, nastupio je sa pesmom “Ja te volim” za koju je kompoziciju napisao, kralj narodne muzike Šaban Šaulić.

Čitaj još  Jelena Jovanović: Srećna sam zbog povratka u "Grand"!

Darko Lazic

Popularni pevač je svojom interpretacijom izazvao prave ovacije u studiju i time podgrejao glasine, da je jedan od glavnih favorita za pobedu na petom Grand festivalu.

Veliko finale Grand festivala na programu je sutra od 21h na televiziji Prva, gde će se najboljih 20 takmičara ponovo predstaviti publici. Sav prihod od SMS glasova publike biće uplaćen u fondaciju “Budi human” za lečenje bolesne dece, dok će ovogodišnji pobednik prestižnog takmičenja, dobiti najbolji marketing, kao i pesmu i spot.

Milica drhtala od treme!

Milica Todorović nastupala je sa prelepom baladom “Konačna odluka”, kojom se i plasirala u finalno veče.

Ona je u bekstejdžu rekla da ne pamti da je imala veću tremu:

Milica Todorovic

– To je dobro kod mene jer me spuca adrenalin i onda dam sve od sebe – kaže Milica.

– Da se ne foliramo, ja znam da je pesma jako lepa i nadam se da će naslediti pesmu “Lepi moj” – kaže Snežana Đurišić.

izvor: Kurir