goga sekulic zaprosena

Goga Sekulić zaprošena u Americi?!

Goga je u Majamiju otputovala kako bi prisustvovala venčanju svoje drugarice. Ona se nekoliko dana družila sa celim društvom, a jedan muškarac našeg porekla se nije odvajao od nje.

Goga Sekulić je nedavno otputovala u Majami na venčanje svoje prijateljice i odmah se zbližila sa jednim muškarcem koji ju je zaprosio na plaži i molio da se ne vrati u Srbiju.

– Goga je u Majamiju otputovala kako bi prisustvovala venčanju svoje drugarice. Ona se nekoliko dana družila sa celim društvom, a jedan muškarac našeg porekla se nije odvajao od nje. Sve joj je vremem ugađao i činio sve da se oseća prijatno u njegovom društvu. Goga je sa njim pričala o svom životu i svim problemima koji su je snašli. On se mnogo zaljubio u nju, svidelo mu se što je zanimljiva, družoljubiva i predložio joj je da ostane u Americi kod njega. Međutim, pevačica na to nije ni pomišljala – izjavio je bilazak izvor pevaćice i dodao da je mladić odlučio da je zaprosi kako bi je zadržao u Majamiju.

goga sekulic amerika

– Jednog dana su sami otišli na plažu i on je odjednom kleknuo ispred nje i zaprosio je. Pružio joj je prelep prsten i pitao je da li hoće da se uda za njega. Goga je prvo bila u šoku, ali se brzo sabrala i objasnila mu da ona ne želi da se uda – rekao je izvor.

Čitaj još  Natalija Trik FX priznala: Znam da izgledam kao prostitutka!

– Mogu samo reći da mi je u Majamiju prelepo i da se odlično provodim. Ovde je sve kao iz bajke, proslavila sam rođendan, bila na drugaričinom venčanju. Sve je bilo divno, a o svemu ostalom ćemo razgovarati kada dođem u Srbiju – poručila je Goga.

izvor: Alo