goga sekulic

Goga Sekulić snimila dve verzije iste pesme! (VIDEO)

Za nekoliko dana u prodaji će se naći njen novi album, a ovo je pesma za koju veruje da će postati veliki hit u klubovima, pa je uradila čak i remiks.

Nakon velikog povratka na prvom Pinkovom festival folk pevačica Goga Sekulić će do kraja meseca obradovati publiku devetim studijskim albumom koji će objaviti izdavačka kuća “City records”, a koji je simbolično nazvala “Ponovo rođena”.

Na novom albumu će se naći osam pesama, među kojima je i “Rekord sam oborila”, a na novim pesmama radili su poznati autori poput Marine Tucaković, Damira Handanovića, Aspirinaca, Aleksandra Kobca.

– Potrudili smo se da album bude raznovrsan, pa su sve pesme stilski potpuno drugačije. Onima koji vole emotivne i tužne pesme sigurno će se dopasti numere „Moja druga mladosti“ i „Gde si ti“, dok su pesme „Ja hoću sve“ i „Semafor“ rađene za sve koji vole dobar provod u klubovima – kaže Goga.

Čitaj još  Parovi: Učesnica dovela voditeljku do suza (VIDEO)

Goga je album najavila pesmom „Ja hoću sve“ koju je snimila u saradnji sa DJ Emmporiom i za koju će njih dvoje ovih dana snimiti spot u režiji Dejana Milićevića.

Poslušajte obe verzije Gogine nove pesme:

izvor: Alo