goga sekulic foto cirih

Goga Sekulić obradovala fanove novim spotom! (VIDEO)

Iako je pre nepuna dva meseca objavila novi album, a nešto kasnije i zvanični spot za jednu od novih pesama, pevačica je poželela da ponovo obraduje svoju vernu publiku.

Goga Sekulić je konačno srećna i zadovoljna. Nakon tragedije koja ju je zadesila, Goga se dugo nije pojavljivala na sceni. Posle duže pauze, ona je pre nepuna dva meseca objavila album pod nazivom “Ponovo rođena” koji je naišao na opšte oduševljenje fanova. Ubrzo zatim, Goga je objavila zvanični spot za pesmu “Ja hoću sve”, u kojoj joj pravi društvo DJ Emmporio.

Uoči praznika Goga se pojavila na skoro svim domaćim naslovnicama, zahvaljujući svom savršenom izgledu. Nije tajna da se Goga naglo ugojila posle smrti supruga, ali uz pomoć tableta za mršavljenje, pevačica danas izgleda bolje nego ikad.

goga sekulic foto

U skladu sa prazničnim raspoloženjem, a i zadovoljstvom zbog svog uspeha na svim poljima, Goga je danas objavila novi video spot za jednu od pesama sa novog albuma. U saradnji sa Stevanom Miljkovićem ona je napravila spot sa tekstom pesme, koja je, kako kaže, osvojila srca mnogih fanova.

Čitaj još  NOVI SPOT: Igor X - "Dok izbrojiš do dva" (OFFICIAL VIDEO 2014)

Prenosimo vam Gogin post sa Fesjbuka u celosti:

– Dragi moji, nakon što su prošli novogodišnji i Božićni praznici, evo male “poslastice” za sve one koji vole moj rad. U saradnji sa Stevanom Miljkovićem napravila sam jedan veoma zanimljiv “Lyrics video” za pesmu “Semafor”, koja vas je sudeći po komentarima u kratkom roku osvojila. Očekujem vaše komentare. Ljubim vas, Goga!

goga sekulic fesjbuk

Uživajte u Goginom novom spotu:

izvor: www.FOLKOTEKA.org