hasan i saban sa gocom

Goca zabranila Šabanu da se viđa sa Hasanom?!

Goca smatra da Hasan loše utiče na Šabana i da su čitava medijska buka i skandali počeli od trenutka njihovog svakodnevnog viđenja.

Gordana, supruga pevača Šabana Šaulića, tražila je od njega da prestane da se viđa sa Hasanom Dudićem jer loše utiče na njega. Ona je besna jer bivši bokser stoji iza viđanja njenog supruga sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, s kojom se Hasan družio u rijalitiju.

– Pre nego što je Hasan zbog problema sa leđima izašao iz rijalitija Parovi, Goca je posle mnogo vremena ozbiljno razgovarala sa Šabanom i rekla mu da joj smeta što se druži sa Dudićem. Ona smatra da Hasan loše utiče na Šabana i da su čitava medijska buka i skandali počeli od trenutka njihovog svakodnevnog viđanja. Tražila je da prestane da ga viđa i zato što je Hasan bio dobar sa Cucom u Parovima, iako je rekao da će sve reći o njoj što zna – kaže izvor blizak Šaulićima.

cuca protiv saulica

Hasan je rekao da otkako je izašao iz Parova nije se video sa Šabanom.

– Gocu nikada ne zovem niti se čujem sa njom. Poštujem je kao ženu moga brata i to je to. Nikada ne idem kod njih, osom kada me pozovu na slavu, uglavnom se sa Šabanom viđam u gradu. S njim se nisam video otkako sam izašao iz Parova jer je na putu, ali smo se čuli i zadovoljan je kako sam se ponašao u vili. Valjda ćemo se videti kada se vrati. Cucu nisam napadao iz profesionalnih razloga, ali da sam progovorio, svašta bi bilo – rekao je Hasan.

Čitaj još  Darko Lazić pevao ležeći na podu!

Goca Šaulić nije želela mnogo da komentariše:

– Hasan je njegov brat i ja nemam šta da se mešam.

Podsetimo, po izlasku iz rijalitija, Cuca je šokirala javnost izjavivši da Šaban nema suprugu nego menadžerku Gordanu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo