Goca Tržan: Svi su očekivali skandal na Farmi, ali ja sam dama!

“Došla sam da profesionalno odradim posao i tužno je što sam razočarala mnoge koji su očekivali da se desi skandal”, rekla je pevačica.

Goca i Ivan farma

Pop pevačica Goca Tržan, koja je u petak nakratko ušla na Farmu, rekla je da je sigurno razočarala mnoge koji su očekivali da napravi skandal zbog njenog bivšeg muža Ivana Marinkovića koji je jedan od farmera.

– Ušla sam na Farmu kao prijatelj i saradnik Pinka, a to je bio način da promovišem sebe jer je šou gledan i nije bio nijedan drugi način mog ulaska na Farmu – rekla je Tržanka u emisiji “Dobro jutro, Srbijo”.

– Uopšte mi nije bilo neprijatno jer ja nisam odgovorna ni za čije ponašanje – rekla je pevačica i dodala da nije stigla sa svima da se pozdravi, a neke nije ni videla.

– Ja sam šef parade i ništa se neprijatno ne bi desilo. Dama sam, gospođa i profesionalac. Došla sam da profesionalno odradim posao i tužno je što sam razočarala mnoge koji su očekivali da se desi skandal – rekla je pevačica i dodala da nije mogla da ostane duže na imanju jer je imala zakazan nastup, a i nema repertoar kojim bi mogla da zabavlja faremre.

Čitaj još  Donna Ares pozvala fanove da joj pomognu!

Podsetimo, Goca Tržan je ušla na imanje Lisović u petak, otpevala dve pesme, a tom prilikom se nije pozdravila sa svojim bivšim mužem Ivanom, koji se bori za nagradu od 50.000 evra, pa ju je iznenadio i zagrlio iza leđa.

izvor: Kurir