goca trzan otkazala svadbu

Goca Tržan se posvađala sa Rašom i otkazala svadbu!

Buduća mlada se iznervirala zbog želja svog partnera i rešila da otkaže sve.

Goca Tržan (41) je otkazala venčanje s Rašom Novakovićem (28)! Oni su se posvađali upravo oko detalja svadbe – pevačica je želela da se uda na žurki pred nekoliko desetina zvanica, a bubnjar je insistirao na venčanju sa 500 gostiju. Epilog: svadbe neće ni biti!

– Goca je već bila u braku sa Ivanom Marinkovićem i ne želi da njeno drugo venčanje ponovo bude fešta za medije. Tražila je da njena svadba s Rašom bude skromna, pred nekoliko njihovih prijatelja i članova porodice. Međutim, on je bio neumoljiv. S obzirom na to da bi mu brak sa Gocom bio prvi, insistirao je da pozove i širu familiju, tačnije blizu 500 gostiju, što je Gocu izbacilo iz takta i rešila je da odustane od svadbe – kaže izvor.

goca trzan sa porodicom

Tim povodom pozvali smo Gocu.

– Znate da ne komentarišem takve stvari. Odavno sam rekla da je sve što čujete i pročitate o meni istina – rekla je pevačica, ne želeći da otkriva da li je i na vezu s Rašom stavila tačku ili su odustali samo od venčanja.

Čitaj još  Parovi: Pevač posle tri meseca napustio rijaliti!

Goca je nedavno rekla da priželjkuje da se uda na radni dan i da posle venčanja ide na vantelesnu oplodnju. Da li će joj se želje ostvariti, pokazaće vreme.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply