goca trzan

Goca Tržan otkrila istinu o najvećem skandalu u svojoj karijeri!

Pop pevačica 2001. godine bila je u centru medijske pažnje zbog svog momka koji je navodno otkupio sve karte za njen koncert u Sava Centru kako bi samo njemu pevala.

Iako je izvesno vreme nakon tog nesvakidašnjeg događaja, Gocin bivši menadžer Gane Pecikoza izjavio da je čuveni koncert za jednu osobu bio marketinški potez, pevačica tvrdi da je to zaista bio ljubavni gest.

Naime, Pecikoza je rekao da su zapravo bila zakazana dva koncerta, a pošto se prvi loše prodavao, on i Goca su se dogovorili da obmanu javnost.

– Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su skonjene karte za Sava Centar, za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana posle zakazivanja koncerta. Toliko o marktinškom triku – rekla je Goca u emisiji ‘Iz profila’ na Grand televiziji.

Pevačica je objasnila zašto takav potez njoj u tom momentu nije trebao.

– U tom trenutku ja sam izdala album ‘Želim da se promenim’. Radila sam utorak, sreda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu – objasnila je Goca u emisiji.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Mladi kandidati oduševili žiri!

Gane Pecikoza i Goca Tržan prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pevačice. Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

izvor: Story