goca trzan

Goca Tržan: Nikad ne bih bila sa frajerom koji sluša narodnjake!

Popularna pevačica otkriva da nikada ne bi mogla da se zabavlja sa muškarcem koji sluša narodnjake, ali i otkriva uz kakvu muziku vodi ljubav.

Pop pevačica Goca Tržan ove nedelje gostovala je u emisiji “Maksimalno opušteno” kod voditelja Stevice Nikolića i tom prilikom je otvorila dušu na mnoge teme.

Kako je poznata kao odličan sagovornik i veoma britka na jeziku, Stevica je njeno gostovanje iskoristio i kako bi joj postavio nekoliko provokativnih pitanja, pa je tako upitao uz koju muziku je najbolje voditi ljubav.

– E sad me pitaš nešto što je vrlo intimno, mislim da je mnogo bitnije sa kim i gde se radnja dešava! Recimo Bili Ajdol je jako seksi. Ne možes da vodiš ljubav uz narodnjake, uz tu muziku se napiješ, takođe ne bih mogla ni da budem sa likom koji sluša narodnjake, to ne mogu ni da zamislim i da je najbolji frajer na svetu, a da mu je to baza – ĆAO. Kažu da je najviše dece napravljeno uz muziku Berry White-a i možda će vam doživljaj biti drugačiji i svakako bolji! – rekla je iskreno Goca.

Čitaj još  Ana Nikolić u vezi sa mužem svoje poznate koleginice?!

izvor: Opera