Goca Tržan ljuta zbog plasmana na festivalu!

Iako je nakon saznanja da nije ušla u finale Pinkovog festivala bila pozitivna, danas je malo promenila “ploču”.

Goca Trzan na festivalu

Iako važi za jednu od najpopularnijih pop pevačica u našoj zemlji, Goca Tržan i njena pesma “Gluve usne” ipak nisu uspele da se plasiraju u samo finale Pinkovog muzičkog festivala.

Međutim, odmah nakon proglašenja finalista Goca se oglasila na društvenoj mreži Twitter i poručila svima da je sve onako kako treba da bude.

– Drugari, opušteno. Sve je onako kako treba da bude! Uživajte! – napisala je Goca na Tviteru, nakon što je saznala da nije prošla u finale Pinkovog festivala.

Nakon toga se zahvalila svima na velikoj podršci.

Goca i Dzenan

– RT bih sve tvitove, ali moj ego nije toliki. Volim vas sve! Ljube vas GLUVE USNE! – napisala je Goca, da bi zatim na komentare da je pesma odlična i da je dobro izgledala na sceni dodala:

– i ne zaboravi jedina ozbiljno igrala ozbiljnu koreografiju! – napisala je Tržanova, a zatim poručila da je zadovoljna.

Čitaj još  Aki se ne odvaja od nove devojke!

Međutim, dan kasnije je ipak zaključila da Srbija spaljuje na lomači sve što je drugačije, i to u dijalogu sa Sandrom Afrikom.

– Srbija spaljuje na lomači sve što je drugačije! Valjda zato gorim već godinama! I zadovoljstvo je moje! – napisala je Goca.

izvor: www.FOLKOTEKA.com, Opera

Facebook komentari

Leave a Reply