goca trzan ziri pinkove zvezdice

Goca Tržan: Kad vidim trudnicu malo se rastužim!

“Dobro sam se informisala o svemu jer imam mnogo prijatelja koji imaju problem s prirodnim začećem”, naglašava popularna pop pevačica.

Nakon tri i po godine veze s bubnjarom Radomirom Rašom Novakovićem, pevačica Goca Tržan rešila je da planovi o trudnoći treba da se ostvare. Tržanova, koja je poslednjih nedelja preokupirana i žiriranjem u takmičenju „Pinkove zvezdice“, u novom broju magazina Stori otkriva da će s partnerom otići u kliniku specijalizovanu za veštačku oplodnju.

– To će se desiti u septembru. Dobro sam se informisala o svemu jer imam mnogo prijatelja koji imaju problem s prirodnim začećem. Jedna od boljih klinika u Srbiji je „Genesis“ u Novom Sadu, gde rade vrhunski mikrobiolozi, genetičari i ginekolozi. Odlučili smo da tamo radimo vantelesnu oplodnju i jedva čekam da se to desi. Osećam snažnu potrebu. Kad vidim trudnicu, ne mogu da kažem kako osećam zavist jer to ne bi bilo tačno, ali malo se rastužim – kaže Goca i dodaje:

goca trzan i lena

– Suština problematike vantelesne oplodnje jeste u ogromnoj količini hormona koji se primaju, ali to važi za one žene koje imaju problema s prirodnim začećem. Sa mnom nije takav slučaj, pa mi je dovoljan koktel hormona za povećanu stimulaciju rada jajnika, a moći će da se iskoristi moja prirodna ovulacija.

Čitaj još  Seka Aleksić uhvaćena u laži!

U iskrenoj ispovesti, Tržanova dalje kaže da je ćerku Lenu već pripremila za to da će dobiti brata ili sestru i da se njena mezimica već raduje tome, mada ima trenutaka kad se pita da li će novi član porodice uzeti deo pažnje koja je dosad samo njoj bila namenjena.

– Ponekad joj se javi sumnja da bih ja tu bebu mogla da volim više od nje, ali objasnim joj kako je to nemoguće i da se prvo dete nikad ne zaboravlja – kaže pevačica.

izvor: Story