goca i rasa u adu dabiju

Goca Tržan i Raša otputovali na drugi kraj sveta!

Raša Novaković ispunio pevačici želju da na bračnom putovanju posete daleku zemlju.

Goca Tržan i Radomir Raša Novaković otputovali su na medeni mesec u Japan, mesec dana posle glamuroznog venčanja koje su upriličili u Karićevoj vili na Dedinju.

Ekipa dnevnog lista uslikala je novopečene mladence na surčinskom aerodromu „Nikola Tesla“ kako vuku kofer i nestrpljivo čekaju svoj let. Pevačica nije povela sa sobom ćerku Lenu, koju je dobila u braku s prvim suprugom Ivanom Marinkovićem. Iako je uvek vode na zajednička putovanja, ovog puta poželeli su da budu potpuno sami.

goca trzan tokio foto

– Tržanka je poželela da vidi Tokio, što joj je Raša i omogućio. On joj je još pre braka obećao da će je tamo odvesti i konačno joj je ispunio tu želju. Goca je unapred osmislila plan kretanja, tako da će se potruditi da obiđu što više lokacija ove svetske metropole – rekao je izvor.

Goca i Raša će iskoristiti priliku da se vide s pevačicom Slavicom Ćukteraš, koja živi u Tokiju sa verenikom Vladom Avramovim.

Čitaj još  Dajana Jakšić sa Žikom živela kao u zatvoru!

A da je putovanje bilo uspešno i da su mladenci bezbedno stigli, Goca je posvedočila prvom fotografijom iz Tokija, koju je postavila jutros na svom profilu na Instagramu.

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org