gastoz sa modelsicama

Gasstozz nakon Parova u novoj avanturi!

Članice grupe Models snimile su svoj rijaliti “Travels” koji će uskoro početi da se emituje na Grand televiziji, a kao jedan od specijalnih gostiju biće i aktuelni učesnik rijalitija ‘Parovi’ Gasttozz, koji će se zajedno sa atraktivnim damama upustiti u ovo intresantnu avanturu.

Četiri atraktivne devojke koje čine grupu Models, u svom rijalitiju obilaziće svetske turističke destinacije i prikazivati sve čari naše planete. Iako je bilo objavljeno da je serija snimljena isključivo za strano tržište, ipak će delovi rijalitija biće posebno prilagođeni i namenjeni domaćem tržištu i regionu, a takođe se komponuje i posebna muzika koja će biti namenjena svetskom tržištu.

U jednoj od epizoda kao specijani gost pojaviće se i sadašnji učesnik “Parova” Nenad Marinković Gasttozz, koji je prema mišljenju ovih dama potpuno briljirao.

Ovo inače nije jedini Gastozov angažman. Pre dve nedelje je prikazana prva epizoda Gastozovog učešća u humorističkoj takmičarskoj emisiji ‘Audicija’. I sam Gastoz je u nekoliko navrata u ‘Parovima’ pomenuo da ga od septembra očekuju brojne poslovne obaveze.

Čitaj još  Farma: Pevač napustio, a dvoje novih farmera ušlo na imanje!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Svetplus, www.FOLKOTEKA.org