gola ivona negovanovic cuca

Fotografije gole Cuce osvanule na internetu! (FOTO)

Dnevni list je došao u posed fotografija nastalih pre četiri godine na kojima Ivona Negovanović vodi ljubav, posle čega se mazi u kadi.

Ivona Cuca Negovanović tokom ljubavne afere sa Šabanom Šaulićem viđala se i s drugim muškarcima, s kojima se snimala dok je vodila ljubav.

Nakon što je nedavno u javnost procurio eksplicitni snimak od tri minuta na kom pevačica masturbira, dnevni list je došao u posed fotografija na kojima je ona potpuno gola. Slike su nastale pre četiri godine u jednom bosanskom motelu.

gola cuca

Na njima se jasno vidi kako pevačica uživa tokom seksa i oralno zadovoljava nepoznatog muškarca. Posle obavljenog „posla“, Negovanovićeva je otišla u kupatilo da se istušira, što je njen partner takođe zabeležio foto-aparatom. Ispod tuša Cuca je masirala svoje grudi i telo, a kad je izašla iz kade, nastavila je da se mazi peškirom. Ona se sve vreme smeškala i pogledom izazivala muškarca.

Kako saznajemo, Ivona je u to vreme najviše radila u kafanama u Tuzli, Bijeljini i okolnim mestima. Prema rečima izvora, ona je volela da baca oko na menadžere, muzičare i pevače kako bi se što pre probila na estradi.
– Cucu mnogi znaju po Bosni. Uglavnom je pucala na starije ljude i s njima ulazila u poslovne i privatne kombinacije. Priča se da su njeni momci voleli da je snimaju golu i ona im je to uvek dozvoljavala. Postoji još njenih eksplicitnih snimaka i fotografija – rekao je izvor koji dobro poznaje pevačicu i dodao da je Šaban upućen u sve što je ranije radila.

Čitaj još  Ana Nikolić izbegla zatvor!

gola cuca3
Podsetimo, Cuca je pre Šabana bila i s bosanskim menadžerom Sabitom Derviševićem, koji je rekao da ju je prepustio prijatelju Šauliću pošto je Cuca devojka lakog morala.

U svakom slučaju, ako je Cucin cilj bio da dospe u žižu medijskih zbivanja – uspela je!

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply