haris berkovic pobednik

Finale ‘Zvezde Granda’: Pobednik Haris Berković! (VIDEO)

Nakon finalne emisije devete sezone “Zvezde granda” publika je odlučila da pobednik bude Haris Berković. Na drugom mestu se našao Semir jahić dok je treće plasirani Filip Božinovski. Četvrto mesto pripalo je Alenu Hasanoviću.

Pobednik Zvezda Granda je mladi Bosanac Haris Berković iz Gradačca trijumfovao je na devetom izboru talenata. Ovogodišnje finale su obeležili Bosanci koji su od četiri prva mesta zauzeli čak tri. Jedini među njih se uvukao Makedonac Filip Božinovski.

Prvo mesto osvojio je Haris Berković, kome je pripao i luksuzni stan u Beogradu.

Takmičar iz Bosne i Hercegovine, Haris Beković pobednik je poslednje sezone muzičkog takmičenja “Zvezde granda”. Haris se našao u oštroj konkurenciji sa 11 superfinalista ali je odlukom glasova publike ipak on odneo titulu nove zvezde “Granda”.

semir jahic drugo mesto

Drugo mesto je zauzeo Brenin rođak Semir Jahić, koji je, sem pesme na zajedničkom CD, dobio i automobil.

Podsetimo, pobednici poslednja dva finala Zvezda Granda bili Amar Gile Jašarspahić i Mirza Selimović.

Čitaj još  Zvezde Granda: Šest kandidata prošlo u finale!

Dvanaest superfinalista borilo se u Sportskom centru “Boris Trajkovski” u Skoplju za laskavu titulu Zvezde Granda, a veličanstvenoj proslavi su prisustvovali članovi žirija Aca Lukas, Šaban Šaulić, Snežana Ðurišić, Ana Bekuta i Dragan Kojić Keba, Lepa Brena, Saša Popović i Žika Jakšić.

Pogledajte snimak sinoćnjeg finala:

Uskoro snimak celog takmičenja!

izvor: Kurir, Blic