Farmeri o Jeleninom i Edinovom raskidu!

Neke je iznenadila vest da su Jelena Jovanović i Edin Škorić raskinuli, a neke nije. Bivša farmerka Simonida Ačević uopšte nije iznenađena zbog okončanja ove romanse.

Simonida

– Njih dvoje su raskinuli još na „Farmi“, samo je to trebalo i sve nas da obaveste! – ovako je Simonida prokomentarisala ovaj raskid i dodala da se potvrdilo njeno mišljenje da patološko stanje nije isto što i ljubav.

Simonida je još dodala da očekuje da Jelena sada kontaktira osobe od kojih se zbog veze udaljila kao što su Ivan Marinković, Lepi Mića i Aleksandar Marinković Japa.

Marijana Leontijevic

Marijana Leontijević je bila razlog sukoba Edina i Jelene tokom rijalitija. Upitali smo ovu farmerku da li je to bio znak da je ta veza već tada imala pukotine i kako ona sve ovo komentariše.

– Edin i Jelena su mi jako dragi farmeri, oduvek sam imala lepo mišljenje o njima i podržavala njihovu vezu. Žao mi je što su raskinuli i što više nisu zajedno. Ja im zaista želim svu sreću. Međutim, opet se potvrdilo da veze na farmi nisu realne i da je mnogo drugačije bez kamera. Život se nastavlja, a ja im želim puno sreće u ljubavi i karijeri – navela je Leontijevićeva u izjavi.

Slobodan Đurković je jedan od retkih farmera koji je uspeo da sačuva svoju vezu i nakon rijalitija. On misli da zna zašto je njihova veza preživela sve nedaće.

Čitaj još  Parovi: Posle dve godine Ivan još uvek voli Saru? (VIDEO)

– Što se Miljane i mene tiče, mislim da je tajna u tome što se nismo upoznali pre „Farme“ i „Zvezda Granda“ i kada smo se upoznali nije ni znala čime se bavim tek kasnije je saznala da sam pevač – rekao je Slobodan.

Dzidza Stojkovic

Dok je Slobodanu žao što je došlo do raskida, Aleksandru Džidžu Stojković ni malo ovo ne dotiče.

– Iskreno, ne zanima me njihova veza, mada sam mislila da će duže opstati! Želim im svu sreću sveta! – poručila je Džidža u kratkoj izjavi.

izvor i foto: PULS

Facebook komentari

Leave a Reply