zorica izmislila trudnocu

Farma: Zorica Marković izmislila trudnoću?!

“Nema šanse da je Zorica trudna, ma kakvi blizanci, laže. Samo hoće da bude u novinama, to je njen marketing. Kako može u tim godinama da bude u drugom stanju? Što se mene tiče može da bude i u trećem stanju, uopšte me ne zanima kao ličnost”, rekao je Jovanović.

Vest da je Zorica Marković ostala u drugom stanju šokirala je mnoge, ali njene kolege i prijatelji koji je jako dobro poznaju, tvrde da je pevačica izmislila sve zarad marketinga.

Toma panters sa kojim Zorica nije već godinama u dobrim odnosima, tvrdi da pevačica nije trudna i da je njega ta vest jako zabavila:

– Nema šanse da je Zorica trudna, ma kakvi blizanci, laže. Samo hoće da bude u novinama, to je njen marketing. Kako može u tim godinama da bude u drugom stanju? Što se mene tiče može da bude i u trećem stanju, uopšte me ne zanima kao ličnost – rekao je Jovanović.

Slično tvrdi i njena ljuta suparnica iz rijalitija, Jelena Golubović:

– Zorica nije trudna. Izmislila je tu priču da bi dobila reklamu – dodala je rediteljka.

Nakon mnogih tekstova Zorica Marković se navodno obratila svima putem društvene mreže Fejsbuk i ispsovala novinare i sve one koji se bave njenim životom:

– Čitam vaše komentare i smejem se koliko ste bedni i jadni, koliko nemate svoje živote, bedni crvi, već se bavite mojim životom. A šta bi tek bilo kad bi bilo… Vi ste monstrumi i pušite kurac i vi i novinari. Ja sam ostvarena, bogata i luda, jadna mi majka da živim od vas koji još niste izašli iz septičkih jama. Ipak, neka vas bog cuva, a ja ću i dalje da se borim i živim svoj život a ne tuđi. Vreme čudo sve pokaže, pisali su i gore pa evo me – razbijam sa svojim restoranima i ponosna na svoja dva sina, besprekorna i sa onim što sam stekla u životu. A to da l’ sam trudna, mrtva, na aparatima, propala, ružna, matora, debela… Šta vas boli kurac ološi sta se sa mnom dešava. Pogledajte se u ogledalo i oko sebe!

Čitaj još  Zuzi Zu bolja riba od pola estrade?! (FOTO)

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm