zena ucenila semira

Farma: Žena postavila ozbiljan ultimatum Semiru!

“Prešla je preko svega, a to što sam pozvao Gabrijelu u krevet je bila šala da bi se o nečemu pisalo i da bi ljudima bilo zabavno”, priča Semir.

Posle izbacivanja sa “Farme”, Semir se vratio u Novi Pazar gde je jedva ubedio svoju suprugu Sanelu da se ništa nije događalo između Gabrijele i njega, a pevaču je, kako navodi magazin “Star”, žena zabranila da se ikada više vidi sa Gabi, ako želi da sačuva brak!

Kada je Semir na “Farmi” pozvao Gabrijelu da spavaju u istom krevetu, to ga je umalo koštalo razvoda.

– Sanela je poludela. Počela je histerično da plače i da se pakuje. Semirova majka ju je sve vreme smirivala, ali džaba. Sa decom je iste večeri otišla kod roditelja. Naljutila se jer joj je Semir čvrsto obećao da sa Gabrijelom više ništa neće imati, a onda ju je ‘ladno pozvao u krevet – navodi izvor blizak Džankoviću i dodaje da je Sanela suprugu rekla:

– Ako se još jednom vidiš sa Gabrijelom, gotovo je!

Sa druge strane, Semir priznaje da je razgovor sa Sanelom bio veoma neprijatan.

– Supruga je tu, definitivno. Jeste bila ljuta, ali znala je ona gde ulazim i da je ljudima potrebno pružiti malo šoua. Ništa strašno nisam uradio. Prešla je preko svega, a to što sam pozvao Gabrijelu u krevet je bila šala da bi se o nečemu pisalo i da bi ljudima bilo zabavno. Siguran sam da se Gabrijela i ja nećemo ni viđati, ni družiti napolju. Imam svoje društvo, novo mi ne treba. Vidim da se odmah sutradan pomirila sa Majom, tako da to mnogo govori o njenom karakteru – rekao je Semir.

Čitaj još  Farma: Da ne verujete, farmer plakao kao dete (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Star

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply