kristijanu namestena pobeda

Farma: Željko Mitrović obećao pobedu Kristijanu!

“Posle intervjua u studiju, zapretili su mi da će me tužiti ako odem i bilo gde pričam o “Farmi””,rekao je Bakić.

Svi smo svedoci da je Kristijan Golubović privilegovan i da ne podleže pravilima “Farme” (npr, imao je najagresivnije napade a nije izbačen). Lepomir Bakić, koji je kratko bio u rijalitiju, tvrdi da je sve namešteno da bi osuđivani kriminalac pobedio!

Bodibilder Lepomir, koji se više puta zakačio sa Kristijanom, je prilikom izbacivanja rekao da je šou namešten, ali je sada rekao da ne sme dalje da priča jer mu je zaprećeno tužbom.

– Posle intervjua u studiju, zapretili su mi da će me tužiti ako odem i bilo gde pričam o “Farmi” – rekao je Bakić, ali je svejedno nastavio u istom maniru.

– Željko Mitrović se na imanju samo sa Kristijanom izljubio, domunđavali su se, sutradan mu je poslao džak garderobe i hrane, očigledno je da je bio privilegovan. On barem dva puta nedeljno izlazi sa imanja, ne znam gde ide, čita novine i ima ljude u zadruzi koji ga obaveštavaju o dešavanjima u spoljašnjem svetu – rekao je Bakić.

Čitaj još  Farma: Još jedna ozbiljna svađa na imanju! (VIDEO)

Izvor blizak produkciji potvrdio je istom listu da su Mitrović i Golubović sklopili dogovor o njegovoj pobedi, ukoliko Kristijan bude držao pažnju gledaocima tako što će biti što skandalozniji.

izvor: Kurir Stars

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE