maja nikolic o kriminalcima

Farma: Zbog Kristijana Maja otkrila s kim je bila u vezi!

“Kristijan je sitan kriminalac. Smešan je. Kakve ja ljude napolju poznajem, on nikada u životu nije video niti će videti”, hvalila se pevačica Maja Nikolić učesnicima rijalitija. 

– Ma koji bre Kristijan Golubović? Kakav je on kriminalac?! Smešan je! To što nam svima ovde svakodnevno preti rešićemo kada izađemo odavde – siktala je Maja.

– Poziva se na ovog i onog… spominje mi Bulića… Pa meni Aca Bulić nikad nije spomenuo Kristijana, a zabavljali smo se dve i po godine! Kako je moguće da ga za sve to vreme nikada nije spomenuo, a ovaj se kune da su drugari. Kakvi bre drugari?! Evo, iskoristiću priliku da pozdravim svog bivšeg dečka Dragana – Acu Bulića kojem sam posvetila pesmu „Dragane, Dragane” – govorila je Maja Vesni Vukelić dok su sedele iza sena i tračarile.

Tada je priznala svoju vezu sa kontroverznim biznismenom koja u javnosti do danas nije obelodanjena.

Budući da je pevačica ovu pesmu otpevala davne 2000. godine, zaključujemo da je u emotivnoj vezi sa Draganom Acom Bulićem bila pre tog perioda.

Podsećanja radi, Dragan Aca Bulić je bio vlasnik fudbalskog kluba Železnik, kao i vlasnik nekoliko ugostiteljskih objekata u Beogradu.

Pre četiri godine se povukao iz javnog života, pa se retko kada može videti i u noćnim provodima.

U fudbal je ušao nasleđujući Železnik posle ubistva oca Jusufa Juse Bulića. Bio je privođen 2012. godine, kada je bačena bomba na kuću Dragana Stojkovića Piksija u Nišu, ali je vrlo brzo oslobođen svih optužbi.

U toku jučerašnjeg dana Dragan Aca Bulić bio je nedostupan za komentar.

Izgleda da su se farmeri ugledali na Kristijana Golubovića, koji je ozbiljan favorit za pobedu, pa su svi počeli da koriste njegovo oružje. 

Čitaj još  Haos u Parovima: Jelena Golubović pretila smrću!

Dok on može da se hvali svojim pričama o zatvorskim danima, tučama, suđenjima, gepekovanjima… ostali mogu da pominju svoja poznanstva sa žestokim momcima.

Znaš li ti ko sam ja?

Starleta iz Smederevske palanke Tamara Đurić svakodnevno preti Kristijanu Goluboviću.

– Ti si možda ovde jači od mene, ali napolju nisi. Drugačije ćemo ti i ja razgovarati kada izađemo – prkosi Tamara Kristijanu gotovo svakodnevno.

Andrija Đogani, alijas Baki B3, s druge strane, želi da se približi Goluboviću hvaleći se zajedničkim prijateljima iz zatvora.

– Sećaš se Dragančeta? On je bio sa mnom u zatvoru u Valjevu a posle je prešao u CZ. Pričao mi je o tebi, znam sve – govorio mu je Baki, što je ovog oduševilo.

– Kako se ne bih sećao – dodao je Golubović.

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm

Facebook komentari

Leave a Reply