lepa lukic u bolovima

Farma: Zadruga nemilosrdna prema Lepoj Lukić!

Pevačica je doživela nezgodu na imanju, kada je pala i povredila nogu, ali, kako kaže, na insistiranje Milice Mitrović ostala je na imanju.

Kraljica narodne muzike je sedeći na stolici koja je imala samo dva nogara pala i tom prilikom polomila potkolenicu leve noge. Njoj je u bolnici stavljen gips, nakon čega se vratila u rijaliti.

Lepa se danas našla na mukama, jer joj niko ne pomaže, a budući da joj je prepisano mirovanje pomoć joj je i te kako potrebna. Pevačica je počela da plače jer niko nije hteo da doda jastuke koje bi stavila ispod povređene noge, kao što su joj lekari savetovali.

kristijan pomaze lepoj
kristijan pomaze lepoj

– Sada sam plakala. Rekli su mi lekari da mi noga bude na 4, 5 jastuka ili ćebetu, a ovi ovde došli i rekli “snađi se”. Niko da dođe da me pita, noga mi je ukočena, bilo mi se sve razlabavilo. Rekli su mi više mirovanja, a ja nisam mirovala. I kažem “šta ću ovde, daj da idem kući”. Odande kada sam došla iz Zadruge prvo su mi rekli da će sve uraditi a onda da se sama snađem – pričala je pevačica u suzama.

Čitaj još  Farma: Stanija dobila fantastičan tajni zadatak!

Kristijan je prišao da pomogne Lepoj. On je namestio jastuke ispod pevačicine noge, kako joj je prepisano.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Kurir