vendi oplela po zorici markovic

Farma: Vendi oplela po Zorici Marković, ona joj uzvratila!

S obzirom na to da pevačica Vesna Vukelić Vendi tokom boravka u rijalitiju “Farma” nije prestajala da ogovara koleginicu Zoricu Marković, ova je odlučila da joj priredi nezaboravan doček u Šimanovcima nakon izbacivanja.

Samo što se udobno smestila u studiju posle napuštanja imanja, Zorica je mirno prišla i prosula joj flašu vode na glavu, nakon čega je Vesna počela da baca stolice po studiju i gađa bivšu prijateljicu.

Da je ovo samo bitka pred rat, potvrđuje i to što ni nakon obračuna njih dve nisu smirile strasti i netrpeljivost jedna prema drugoj.

– Taj majmun je dobio šta je tražio, tresla joj se vilica od straha kada sam je gađala. Tek ćemo se terati, ovo je samo početak. Za sada neću pričati bljuvotine koje znam privatno o toj esenciji zla i đavolu. Ta vaška je metastazirala i počela da seje zlu krv svuda oko sebe. Jedna bi bila mrtva da smo istovremeno bile u “Farmi”. Ona jedino zna da spletkari i za to će biti kažnjena od strane vasione – kaže Vendi, koja tvrdi da je Markovićeva do ušiju zaljubljena u Kristijana i da je zbog toga unapred smislila napad na nju.
S druge strane, Zorica tvrdi da je reagovala potpuno neplanirano i onako kao to Vendi zaslužuje.

– Samo sam joj malo rashladila napaljeni mozak. To je zapravo bila sveta vodica kojom sam je polila da bi je bog spasao i pomogao joj. Valjda će sada đavoli izaći iz nje. Tužno je što je bacanjem stolica stvarno mogla da rascepa glavu nekom od nedužne dece u publici jer sam u tom trenutku krenula da se vratim na svoje mesto, koje je bilo među njima. Inače, to je njen sistem obračuna, naučila je da pod šatrom na vašarima baca pivske flaše i stolice, džukela jedna – kaže Zorica i otkriva zbog čega je koleginica toliko mrzi.

Čitaj još  Parovi: Toma žestoko izvređao Zoricu! (VIDEO)

– Zbog ljubomore i nemoći jer je s estradne scene isparila i nestala u vidu magle. U prošloj “Farmi” se zakačila za Ekrema i on ju je doveo do finala, a sada je to pokušala sa Radašinom, ali joj nije uspelo jer je on pametan čovek. Njen problem je u tome što kao pevačica u pokušaju hoće da bude kao Brena, a zapravo skače i riče po birtijama, gde joj guraju pare u gaćice, dok se jebe s drvosečama s Trošarine. Ovo je poslednje što ću reći o njoj jer ona nije moj nivo – ističe Markovićeva.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org