farma 7 - iznenadjenje za farmere

Farma: Veče puno iznenađenja za farmere!

Na imanje su stigli novi učesnici. Mnogi se međusobno već poznaju.

Kristina Čanković je napustila imanje a za novu gazdaricu postavila je Dušicu Grabović, a ona je iznenadila izborom sluga.

Grabovićka je donela odluku o izboru sluga.

– Moj izbor sluga će sigurno sve iznenaditi. Muški sluga neka bude Žika. Volela bih da mi on uvek bude pri ruci jer je vredan i drag mi je. Ženski sluga je osoba koju od početka cenim i branim, osoba koja je poželela da ide kući i nadam se da ovaj moj izbor neće promeniti ništa. Izvini, ništa lično ali to je Marina – rekla je ona.

Marini Perazić se uopšte ne dopada to što je poslata u štalu.

– Ja se sa Žikom ne mogu takmičiti jer nisam u zdravstvenom stanju. Kao prijatelj ti to nikada ne bih uradila – rekla je Marina besna što je izabrana za slugu.

Na imanje su stigli novi učesnici. Mnogi se međusobno već poznaju. Najviše se obradovala Marija koja je odmah potrčala u zagrljaj Nemanji, svom kolegi iz muzičkog takmičenja. Dušica je oduševljena dolaskom Marije Ane.
Za trku od 50.000 evra, od večeras će se boriti Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra. Pored nje stiže i jedna plavuša. Atraktivna Marija Ana Smiljanić koju smo već mogli da gledamo u rijalitiju “Parovi”. A da ne bi bilo samo radosti za muškarce, stiže i mladi finalista prve sezone takmičenja “Pinkove zvezde”, Nemanja Maksimović.

Čitaj još  Parovi: Hasan se posle batina vratio u luksuznu vilu!

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: EPK