jelena i svetlana golubovic na farmi

Farma: Ukućani dočekali nove farmerke (VIDEO)

Kada su Jelena i Svetlana stigle na imanje, svi su krenuli da se pozdravljaju, ali niko se nije oduševio njihovim ulaskom.

Rediteljka je povela mamu Svetlanu na imanje u Lisović, kako bi joj pokazala mesto po kome je postala poznata.

Samo dan nakon što je farmere iznenadila novom ukućankom Jasminom Medenicom, Zadruga je za pripremila novo iznenađenje za takmičare.

Na imanje su se uselile pobednica pete sezone “Farme” Jelena Golubović, sa majkom Svetlanom. Poznata kao skandal majstor, Jelena će sigurno podgrejati atmosferu na farmi, a videćemo kako će se Svetlana snaći u ovom takmičenju.

Kada su Jelena i Svetplana stigle na imanje, svi su krenuli da se pozdravljaju, ali niko se nije oduševio njihovim ulaskom. Vesna Zmijanac se pozdravila sa Jelenom i rekla da se bori sa “ovim budalama”.

Jasmina Medenica je veoma srdačno zagrlila Jelenu, dok je rediteljka bila zbunjena. Njena mama se polako upoznavala sa svim farmerima i rekla im da je pomalo pratila događanja na imanju.
Golubovićeva je šokirana što joj se Lepi Mića obradovao.

– Mi smo ratni drugovi, iskreni neprijatelji. Kao i sa Zoricom Marković. A nikakvu Sašku Karan ne poznajem – rekla je Jelena.

Čitaj još  Parovi: Ejmi u rijaliti ubacio ljubavnik iz policije?!

– Ona nikoga ne poštuje, veoma je bezobrazna i strašna, velik igrač. Pazite se svi – poručio je Mića svima!

Nakon što su Jelena i njena mama Svetlana ušle na imanje, Lepi Mića se srdačno pozdravio sa njima, ali imao je šta i da doda.

Pogledajte kako je izgledao njihov dolazak:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK