Farma: Učesnik spreman za povratak na imanje!

“Stric je pao u komu deset dana pred moj ulazak u rijaliti. Krivo mi je što sam ušao u rijaliti dok je njemu bilo loše”, rekao je pevač koji je pre nekoliko dana napustio “Farmu”.Pevač Semir Džanković je pre nekoliko bio primoran da napusti “Farmu“ jer mu je preminuo stric. U potresnoj ispovesti, nekadašnji učesnik “Pinkovih zvezda” rekao je da mu je umro drugi otac.

– Moja porodica ima divne odnose sa bliskom familijom. Mi smo živeli maltene kao jedna porodica, stric je živeo u kući preko puta moje i bio mi je kao drugi otac – naveo je Semir i nastavio:

– Stric je pao u komu deset dana pred moj ulazak u rijaliti. Probudio se iz kome tri dana pred smrt, bio je bolje, pričao je sa svima, a onda nas je odjednom napustio. Krivo mi je što sam ušao u rijaliti dok je njemu bilo loše, ali su me moji umirivali i rekli mi da će sigurno biti bolje. Sad sam ostao bez drugog oca – istakao je pevač kroz suze i dodao:

– Rekao sam mojim roditeljima da mi obavezno pošalju pismo čim mu bude bolje, međutim, to se nije dogodilo. Osetio sam da nešto nije u redu. Žao mi je što nisam bio uz njega u poslednjim trenucima, što je otišao tako iznenada. Bio je uvek pozitivan, imao je specifičan smisao za humor. Mogao je da me nasmeje u svakom trenutku, i kada me nešto mučilo i kada sam bio neraspoložen. On bi za trenutak sve popravio – ispričao je Džanković.

Čitaj još  Farma: Aca priznao šta stvarno misli o Tamari (VIDEO)

On je naveo da mu je produkcija dozvolila da se vrati u rijaliti, ako to želi.

– Produkcija je bila korektna i dozvolila mi da odlučim da li ću da se vratim ili da ostanem. Trenutno mi je veoma loše, ali porodica je uz mene i kažu mi da nastavim takmičenje, tako da pretpostavljam da ću se vratiti – zaključio je.

izvor: Alo