Farma: Učesnici izmišljaju bolesti kako bi izašli napolje?!

Učesnici „Farme“ jedva čekaju da izađu iz rijalitija, ali ako izađu sami, izgubiće honorare. Zato izmišljaju da imaju raznorazne probleme sa zdravljem.

Kako se situacija na imanju iz dana u dan pogoršava, mnogi bi želeli da izađu iz tog haosa. S obzirom na to da znaju da će izgubiti novac od honorara ako svojevoljno napuste imanje, što je i ugovorom regulisano, farmeri su rešili da smisle taktiku koja će sasvim sigurno upaliti – novac će dobiti, a više neće biti na imanju jer će se “razboleti”.

Nakon što je Tamara Đurić napustila „Farmu“ kako bi prekontrolisala grudi u strahu da joj je pukao silikon, ostali farmeri su došli na ideju da je poseta lekaru jedini način da izađu iz rijalitija.

Pre Đurićeve, imanje u Lisoviću su zbog bolesti napuštali Zorica Marković i Kristijan Golubović zbog problema sa srcem, a Maja Nikolić zbog operacije zuba. I klaberka Jelena Krunić napustila je rijaliti zbog zdravstvenih problema. 

Vođeni njihovim primerima ostali farmeri počeli su da kuju planove.

– Ja sam, bre, bolesna žena, evo neka mene odvedu do lekara. Ako ću tako da izađem, onda neka me vode – rekla je Suzana Vukašinović.

Njen suprug se s tim složio dodavši ocenu da i osuđenici u zatvorima imaju bolji tretman od njih.

Pevačica Ivana Šašić svakodnevno priča da je njeno zdravstveno stanje ugroženo, ali nikako da pređe kapiju i napusti imanje.

Čitaj još  Farma: Pogledajte šta je Maja rekla o Parovima!

– Ma ja, bre, mogu da odem kad hoću. Ja sam bolesna žena – rečenica je koju Šašićeva svakodnevno izgovara.

Ipak, sve se završava na priči jer ona zna da će kršenjem ugovora ostati bez novca.

Njena koleginica Bojana Stamenov takođe je više puta zamolila produkciju, ali i njenog menadžera, da je izvede sa imanja.

– Mirkoviću, znaš da sam bolesna i molim te da ispuniš dogovor – poručila je Bojana.

izvor: Blic

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm