tamara ponovo sokirala

Farma: Tamara ponovo šokirala svojom izjavom!

“Ne može niko da mi sudi jer je to lično moj stav, mišljenje i ponašanje”, rekla je klaberka.

Tamara Đurić izbačena je pre nekoliko dana iz “Farme” zbog psovanja muslimana, rekla je da se ne kaje ni zbog čega što je učinila, jer je patriota. Ona je navela da nije imala nameru nikog da uvredi.

– Ne bojim se da će me neko napasti zbog svega što sam rekla jer se nisam folirala i nije mi žao nijedne stvari koju sam uradila. Pokazala sam na imanju ko sam i šta sam. Ne može niko da mi sudi jer je to lično moj stav, mišljenje i ponašanje. Ukoliko mi neko zameri to što sam rekla, izboriću se sa tim. Svakako ću uzeti obezbeđenje, jer će mi trebati prvih nekoliko nedelja, ali se nadam da će me pratiti samo figurativno – rekla je Tamara i dodaje:

– Sve sam to uradila iz besa, bila sam u lošem zdravstvenom stanju. Osetvljiva sam na temu patriotizma i mnogo puta sam pričala da sam odrasla na Kosovu. I tamo je bilo muslimana i naših ljudi, ali nije bilo prozivki. Zato nisam mogla da podnesem da me Semir udari i vređa – navela je ona.

Klaberka je rekla da ne bi volela da Semir završi u zatvoru.

Čitaj još  Farma: Nova svađa zbog privilegija na imanju!

– Čula sam da je reagovao javni tužilac, ali mislim da Semir ne treba da ide u zatvor. Samo treba da se vrati u Novi Pazar. Mora da snosi posledice za to što je uradio – ističe Tamara i nastavlja:

– Meni Semir nije prijatelj. On zna koliko su osetljive naše vere i nije smeo s tim da se igra. Nije trebalo da psuje srpsku decu u Srbiji. Bila sam uvek uz njegam, ali je na kraju pokazao kakav je čovek – zaključila je ona.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Alo, Informer