stefan despotovic izbacen

Farma: Stefan ispao, dva nova farmera ušla na imanje!

Iza farmera je burna nedelja puna svađa, golotinja i vesele atmosfere, ali jedan od njih je napustio imanje dok su se dva nova pridružila.

Gazdarica ove nedelje bila je Maja Milošević čije gazdinstvo su tokom dana svi farmeri dobro ocenili iako su imali razumevanja za njene godine i manjak iskustva.

Ovog puta imamo troje nominovanih takmičara. Goga Aleksić dobila je najveći broj štapića, Stefan Despotović koji je imao najmanje glasova publike kao i Saška Karan, koja je kažnjena direktnom nominacijom zbog incidenta sa Cecom.

Nakon glasanja, Goga je odnela najveći broj glasova, odmah za njom našla se Saška a Despot je izbačen iz takmičenja.

Produkcija je spremila i iznenađenje za gledaoce ali i za sve farmere. Večeras na imanje stižu Lepi Mića i Jelena Milošević poznatija kao Balerina, koji će se sa njima boriti za vrednu nagradu.

Stefan Despotović napustio je sinoć rijaliti “Farma”. On se borio sa još dve žene ali je odneo najmanji broj glasova.

Tokom boravka na imanju, Despot je imao korektne odnose sa svim farmerima, a po dolasku u studio otkrio je kako se oseća u civilizaciji.

– Veća želja je bila da izađem napolje ali sam svestan da ću u nekom trenutku poželeti da se vratim zbog nekih ljudi – rekao je Stefan.

stefan despotovic izbacen

Despot je u incidentu između Cece i Saške Karan skočio u Cecinu odbranu, a sada je otkrio i zbog čega je to uradio.

– Ja imam sestru koja ima 18 godina i postavio sam se u situaciju da ja gledam da moju sestru neko napada tako, pa sam morao da je branim – rekao je on a onda dodao da je Saška Karan tek danas pokazala pravo lice.

– Mislio sam da ću na nju da puknem, njen glas me je iritirao. Međutim, danas kada smo bili u izolaciji shvatio sam da je ona u stvari skroz normalna žena samo je tu ulogu u rijalitiju shvatila tako.
Stefan je rekao da on nije bio gladan na imanju iako su se stalno oko hrane svađali.

Čitaj još  Parovi: Marko Perović ponovo pobesneo

– Ma, njima su gladne oči. Idu samo i gledaju okolo, kriju hranu, štekaju. Eurokrem je na primer sakrila keva ali htela je samo da ima za sve i da se to podeli. Još uvek nisam otkrio tačno koliko ko krije ali to su ozbiljne igre – rekao je on a onda se osvrnuo i na alkohol.

– Nije mi jasno zašto kriju da piju. Žika na primer voli da pije, on kada ne pije počne da se trese. Goga misli da se krije, ali ne znam kako to misli kada je gleda toliko ljudi. Ona sve misli da je mama ne vidi, ali ona je iskrena i to što se tako pravda, pravda se zbog mame samo.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: EPK, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

Leave a Reply