tamara u problemu

Farma: Starleti hitno potrebna lekarska pomoć!

“Vidim te crne tačke. Polako, smiri se i što pre treba da te vode kod lekara da to vidi. Ako mora da se radi operacija, to je zeznuto” prokomentarisala je pevačica.

Tamara Đurić je suznih očiju ispričala kako ima jake bolove u grudima i kako joj je zbog napora pukao silikon.

Naime, nakon završene emisije „Pitanja gledalaca“, Đurićeva je napravila paravan od čaršava, skinula se i pozvala Gabrijelu Pejčev da joj pokaže promene na telu i požali se da mora hitno kod lekara.

– Pogledaj kako mi se ožiljak kod bradavice rascepao. Boli me već dva dana jako. Verovatno je puklo unutra…i mišić – rekla je Tamara Gabrijeli, a drugarica je pokušala da je uteši.

– Vidim te crne tačke. Polako, smiri se i što pre treba da te vode kod lekara da to vidi. Ako mora da se radi operacija, to je zeznuto – prokomentarisala je pevačica.

– Za poslednje tri godine četiri puta sam imala operaciju na grudima. Baš me boli. Ne smem ništa teško više da nosim – jadala se Đurićeva.

U toku večeri požalila svom dečku Aleksandru Živanović.

Čitaj još  Farma: Uoči finala puklo još jedno prijateljstvo (VIDEO)

– Jako me boli. Ne znam šta ću da radim ako me pošalju na operaciju, jer oporavak traje mesec dana, a toliko ima do kraja „Farme“. Sve vreme tog oporavka mora da se leži i miruje, a u ovom trenutku mi to ne treba. Videću sa lekarima da li postoji neka šansa da se spreči operacija dok se ne završi “Farma” – objasnila je Đurićeva.

izvor: Kurir

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm