kristijan i stanija poljubac

Farma: Starleta ne sluti šta je bivši dečko rekao o njoj!

Šareni zauvek je starletu izbrisao iz života zbog vaćarenja s oženjenim kriminalcem Kristijanom.

Stanija Dobrojević definitivno je ostala bez svoje najveće ljubavi Milana Nikolića, poznatijeg kao Šareni, a sve zbog Kristijana Golubovića! Starleta i ne sluti da je zbog pipkanja i vaćarenja u rijalitiju „Farma“ s osuđenim narko-dilerom koji je pola svog života proveo u zatvoru zatvorila vrata, ali i srce kod dečka koji je uvek praštao sve njene afere. Prema rečima prijatelja, starleta je u očima Šarenog toliko nisko pala da kontroverzni biznismen za nju više ne želi da čuje.

– Milan se mnogo razočarao u Staniju! Nije očekivao da će sama potvrditi ono o čemu svi bruje – da je laka ženska. Kad je video šta radi s Kristijanom u hotelu, pozvao me je i rekao mi: „Ona je drolja, dno dna! Neću više da čujem za nju!“ Posebno ga je iznenadilo to kad je već na početku rijalitija shvatio da se zaljubila u kriminalca i da joj je mnogo stalo do njega. Kap koja je prelila čašu bila je kad su Kristijan i Stanija ostali sami u hotelu. Tad je Milan prestao da gleda „Farmu“ i nju je zauvek izbrisao iz svog života i srca – priča sagovornik i nastavlja:

sareni ispljuvao staniju

– Šareni mi je rekao da se njegova devojka ponaša poput drolje koja se vucara s etiketiranim prodavcem droge. Umesto da opere ljagu sa sebe, Stanija pred širokim auditorijumom dozvoljava narko-dileru da s njom radi šta hoće. Jednostavno ne može da nađe opravdanje za to što je dozvolila sebi da se pipka s čovekom koji joj je nekoliko puta u programu rekao da je kurva. Osim toga, Stanija se grozila žena koje sebi dozvole da budu s oženjenim muškarcima pored toliko slobodnih frajera, a evo sad je postala jedna od njih. I odabrala je najgoreg od svih – završava Milanov prijatelj, koji je insistirao na anonimnosti, tvrdeći da Stanija krije da je opet sa Šarenim, svojim glavnim finansijerom.

Kako bismo proverili naša saznanja, pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nikolićem, ali do njega nije bilo moguće doći jer je posle saznanja da ga traže novinari ugasio profil na Fejsbuku, a na telefon se javlja samo najbližim prijateljima.

Čitaj još  Parovi: Ružica ostavila bez teksta ukućane!

Pozvali smo i Stanijinu mamu, koja nam je poručila da ništa ne želi da govori dok njena mezimica ne napusti rijaliti i uputila nas je na PR službu svoje ćerke:

kristijan na staniji

– Stanija je s Kristijanom samo prijatelj. Pritom, Šareni i Stanija više nisu u vezi i ne vidim zašto bi on tako nešto izjavio. Ja ne verujem da je bilo šta ružno pričao o njoj, a ukoliko jeste, ne razumem razlog za tako nešto jer ništa loše nije uradila u rijalitiju, a nije joj ni dečko – kratko je poručio Stanijin portparol.

Varala ga i u „Farmi 4“

Starleta iz Rume je 2013. u „Farmi 4“ Šarenog prevarila s manekenom Filipom Panajotovićem, a o seksu s njim pričala je upravo Kristijanu kad su bili u hotelu. – Plakala sam posle seksa s Filipom za bivšim, a on me je tešio. Eto, takav je bio seks. Ja sam se vratila Šarenom, ali jednom kad se vaza polomi, više ne može da se sastavi. Šareni i moja mama zajedno su gledali „Farmu“ i plakali – otkrila je Stanija pre mesec dana.

izvor: Kurir Stars

Uživo gledajte rijaliti FARMA na sajtu IDI-U.pm