nehigijena u kuci

Farma: Stanje na imanju alarmantno, farmeri u strahu!

Učesnici Pinkovog rijalitija su u histeričnom strahu od zaraze koja preti da se raširi po imanju, a za sve je krivo bure za kupanje čije se dno raspada od buđi.

Dok finalisti broje sitno do velikog finala u sredu, sve manje snage troše na potencijalnog pobednika i neizvesnost glasanja publike, a sve više ih brine sopstveno zdravlje. U poslednjih nekoliko nedelja žive u takvim srednjovekovnim uslovima, da su vrlo dobre prilike za pojavu „bolesti prljavih ruku“, tj. hepatitisa A ili žutice. Izvor zaraze je kupatilo i stravično prljavo bure u kome se kupaju.

– Ne otvarajte kupatilo! Dno bureta je počelo da truli i voda se usmrdela. Ono se usmrdelo, ne otvarajte, bazdi – vikala je Maja Nikolić u noći između petka i subote ostalima koji su poželeli da obave osnovne higijenske potrebe, dok je Tamara ipak imala najviše problema sa buretom.
– Neću da se kupam tamo. Odvratno je. Gljivice su na dnu, drvo je nagriženo. Neću. Kupaću se napolju. Pre ću da umrem od upale pluća nego od žutice i dizenterije – vikala je ona, dozivajući zadrugu da im donese sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

– Kakva žutica? Gde je? Ne, ne, mi ne smemo da dobijemo te bolesti. Ne sad na kraju. Jelena, daj „domestos”, imaš ga, znam. Šta si uradila, da ga nisi popila? – povisila je ton Maja Nikolić, posle čega su svi farmeri počeli da veruju da će dobiti žuticu.

Čitaj još  Parovi: Gastoz i Ružica u tajnoj vezi?!

– Ne mogu posle finala u bolnicu zbog žutice. To je bolest prošlog veka! – zaključio je Lepi Mića, dok su ostali farmeri u strahu otišli na spavanje, šapćući između sebe da li su gori simptomi dizenterije ili žutice.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org