stanija dobrojevic sa pobednickim cekom

Farma: Stanija potvrdila: Pola nagrade dajem Kristijanu!

“Ova “Farma 6″ je ludilo mozga. Van sebe sam. Što se tiče nagrade, delim je sa Kristijanom, on je zaslužan za moje prvo mesto”, rekla je Stanija.

U rano jutro, kada se u Šimanovcima malo stišala euforija nakon što je Stanija proglašena za pobednicu “Farme”, razgovarali smo sa Dobrojevićevom koja je rekla da će polovinu nagrade, kao što je i obećala, dati Kristijanu, kao i da je nimalo ne pogađaju kritike lažnih moralista i licemera.

– Ova “Farma 6″ je ludilo mozga. Van sebe sam. Što se tiče nagrade, delim je sa Kristijanom, on je zaslužan za moje prvo mesto. Pola nagrade ide mojoj mami, a pola Kristijanu, ipak je mama zaslužna za sve u mom životu – priča Stanija i napominje da bez Golubovića sigurno ne bi pobedila.

stanija i kristijan u finalu
stanija i kristijan u finalu

– Njegova podrška mi je itekako značila na imanju. To su drugi doživeli na ovaj ili onaj način. Čula sam da se dosta lažno moralisalo. Dosta mi se zameralo zato što je on, kao, oženjen čovek – objašnjava starleta i dodaje da joj nije smetalo što su joj na prvom mestu čestitali samo Kristijan, Jasmina i Vendi.

Čitaj još  Parovi: Goca Božinovska plakala pred ukućanima (VIDEO)
– Ne nije mi to teško palo. Drago mi je što mi licemeri sa “Farme” nisu čestitali pobedu, jer bi bilo još licemernije. Čestitao mi je harem, Kristijan, Medenica, Vendi, a prišla je i Sanela. Ovi drugi su me pljuvali, podmetali mi noge, omalovažavali, obeshrabrivali, kao da sam najgori ženski ološ na svetu – zaključila je presrećna Stanija.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Telegraf