farmeri bez zanimanja

Farma: Šta će ovi farmeri nakon Farme?!

Glavni adut im je rečenica: „Znaš li ti ko sam ja?!“, kao i pozivanje na mnogobrojne fanove.

Šta će raditi i od čega će živeti finalisti rijalitija „Farma“ posle 30. decembra? Mnogima od njih ovo je jedini izvor prihoda jer su ili zaboravljeni ili za njih pre šoua niko i nije čuo.

Davno zaboravljeni likovi kojima je karijera na izmaku i mlade nade koje tek moraju da se dokažu sjatili su se u „Farmu“. Glavni adut im je rečenica: „Znaš li ti ko sam ja?!“, kao i pozivanje na mnogobrojne fanove.

Ali ipak sve dođe na svoje, a da je zaista tako svedoči i anketa koju smo sproveli na domaćem portalu u kojoj su učestvovali čitaoci i imali priliku da odaberu svoje favorite.

Uprkos tome što svakodnevno potencira da je velika zvezda, pevačica Maja Nikolić osvojila je 0,7 odsto glasova i time se pozicionirala na kraj tabele. Njen život se na kraju dana zapravo i svodi na to da je danas poznatija kao učesnik rijalitija nego kao muzička zvezda koja je nekada imala veliku karijeru.

farmeri bez zanimanja

Nakon izlaska iz rijalitija, verovatno će je ponovo svi zaboraviti, a u međuvremenu će nastupati u kafani kod Zorice Marković za 50 evra, kao i pre ulaska u „Farmu“.

Čitaj još  Farma: Otkriveno šta Miki i Jelena rade u krevetu (VIDEO)

Vesna Vukelić Vendi, koja je bila jedan od glavnih aduta produkcije, ovog puta je zakazala. Potpuno nezanimljiva gledaocima, istrošila je sve svoje fore, pa i propovedanje o Bogu koje potencira kuliraju i „farmeri“.

Baki B3, nekada velika dens zvezda, danas je potpuno zaboravljen lik i neko za koga mlađe generacije i ne znaju. Svađa se, ali ne vredi. Isto važi i za Lepog Miću. Lepa Lukić? Ona je izgleda samo maskota.

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: Blic