seksi sandra o farmerima

Farma: Seksi Sandra iznela mišljenje o farmerima (VIDEO)

“Jako lažeš. Nagovarala si Mikija da poruši krevete. Ti si ga ubeđivala da to uradi. Ja ga poznajem, on to ne bi uradio da nije bilo tebe”, tvrdila je Sandra.

Sudeći po tome kako je Sandra doživela Kazanovu iz Lisovića, gotovo je sigurno da svoje ljubavne strelice neće uputiti ka pevačici koja je odnedavno ravnopravni učesnik trke za 50.000 evra.

Nakon što je Marija Ana Smiljanić iznela svoja oprečna mišljenja o cimerima sa najpopularnijeg seoskog imanja u regionu, došlo je vreme da to uradi i atraktivna Seksi Sandra.

Ona se, takođe, nije libila da otvoreno i iskreno prokomentariše svakog od farmera, a zanimljivu konstataciju imala je kada je u pitanju najveći zavodnik na imanju. Naime, poznato je da je maneken Filip Đukić do sada bio sa mnogim devojkama sa Farme, a to se, očigledno, ne dopada seksepilnoj pevačici.

– Filip bi pojebao i muvu u letu – kratko i jasno je prokomentarisala Filipove zavodničke aktivnosti na Farmi, ali on je ostao bez komentara.
Takođe, Sandra se suprotstavila i rediteljki Jeleni Golubović, koju je proglasila glavnim krivcem zbog onoga što je Miki Mećava uradio pre neko veče.

Čitaj još  Parovi: Intervju Gastoz: Plakao sam kao žena, ali sam sad srećan!

– Jako lažeš. Nagovarala si Mikija da poruši krevete. Ti si ga ubeđivala da to uradi. Ja ga poznajem, on to ne bi uradio da nije bilo tebe – tvrdila je Sandra, dok se Golubovićeva pravdala govoreći da ona nije lažov i da je pevačica pogrešila u proceni.

Poslušajte šta je sve Sandra rekla:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK