Farma posle Farme: Smuvali se Džidža i Vanila!

Da je “Farma” plodno tlo za ljubav, dokaz je još jedna romansa koja se rodila između učesnika ovog rijalitija – pevačice Aleksandre Džidže Stojković i di-džeja Marka Vanile.

Dzidza i Vanila

Nakon što su izbačeni sa imanja u Lisoviću, njih dvoje su nastavili da se druže, a nedavno su shvatili da ih vezuju jake emocije. Kako saznajemo, rad na duetu “Januar” bio je inicijalna kapisla za započinjanje romanse.

– Iako su od samog početka druženja osećali da su nešto više od prijatelja, dugo im je trebalo da to priznaju jedno drugom. Pošto su zbog snimanja pesme sve češće provodili vreme zajedno, postali su otvoreniji jedno prema drugom i kada su shvatili da oboje gaje iste emocije, više nije bilo razloga da ne budu zajedno. Trenutno uživaju u ljubavi, ali se boje da ih medijska pompa ne razdvoji. Zato kriju da su u vezi, dok ne budu sigurni da će to trajati – kaže izvor blizak pevačici.

Dzidza i Vanila

Njih dvoje su u prisnom razgovoru uslikani nedavno u kafani “Ona moja”, gde su čitavu noć šaputali i nazdravljali rakijom. Još tada su njihovi bliski prijatelji slutili da se njihovo poznanstvo neće završiti samo na druženju. Kako saznajemo, ovu vest najteže je prihvatio Miki Đuričić, koji je u rijalitiju bio zaljubljen u Džidžu, dok se sa Markom u jednom trenutku čak i potukao!

Čitaj još  Farma: Farmerka napravila nezapamćen haos (VIDEO)

Kada smo ovim povodom pozvali Džidžu, ona je bila veoma tajnovita.

– Mi smo stalno zajedno, družimo se, ali privatni život zaista ne želim da eksponiram – rekla je Džidža, dok nam je Marko kratko poručio da su njih dvoje “veoma bliski”.

izvor: Alo