letele flase na imanju

Farma: Ponovo letele flaše u Lisoviću (VIDEO)

Većina farmera bila je saglasna sa Marijinim tvrdnjama da Ceca smrdi i da joj lična higijena nije jača strana.

Ceca Jovanović tokom je Igre suđenja doživela niz uvreda – farmeri su je nazvali aljkavušom i optužili su je da smrdi i da se ne kupa, a najglasnija u svojim optužbama bila je pevačica grupe Fanki Dži Marija Mijanović.

Većina farmera bila je saglasna sa Marijinim tvrdnjama da Ceca smrdi i da joj lična higijena nije jača strana, a na kraju suđenja Ceca je pokušala da iznese svoju odbranu.

– Osobe sa kojima nemam dodirnih tačaka pričaju ovakve stvari, a svi sa kojima se družim rekli su da ne smrdim. Ja se sa Marijom ne družim niti mi je u blizini, pa nije mogla da me oseti. Kada je reč o mojim stvarima, priznajem da je tamo krš, ali meni to kod kuće sređuje kućna pomoćnica – pohvalila se mlada pevačica koja je svojom odbranom još više izrevoltirala farmere.
Nju je tokom čitavog izlaganja svojim zvižducima provocirala Jelena Golubović, a zbog toga što je povukla tužbu i nije htela da sasluša Marijinu završnu reč, pevačica grupe Fanki Dži je pobesnela. Ona ju je, najpre, ispolivala vodom, da bi je zatim gađala flašicom.

Čitaj još  Seksi Ana Nikolić! (VIDEO)

– Štroko jedna! Vidi kakva si, na šta ličiš… Smrdiš! Fuj – urlala je Marija.

Pogledajte snimak svađe:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK