letele flase na imanju

Farma: Ponovo letele flaše u Lisoviću (VIDEO)

Većina farmera bila je saglasna sa Marijinim tvrdnjama da Ceca smrdi i da joj lična higijena nije jača strana.

Ceca Jovanović tokom je Igre suđenja doživela niz uvreda – farmeri su je nazvali aljkavušom i optužili su je da smrdi i da se ne kupa, a najglasnija u svojim optužbama bila je pevačica grupe Fanki Dži Marija Mijanović.

Većina farmera bila je saglasna sa Marijinim tvrdnjama da Ceca smrdi i da joj lična higijena nije jača strana, a na kraju suđenja Ceca je pokušala da iznese svoju odbranu.

– Osobe sa kojima nemam dodirnih tačaka pričaju ovakve stvari, a svi sa kojima se družim rekli su da ne smrdim. Ja se sa Marijom ne družim niti mi je u blizini, pa nije mogla da me oseti. Kada je reč o mojim stvarima, priznajem da je tamo krš, ali meni to kod kuće sređuje kućna pomoćnica – pohvalila se mlada pevačica koja je svojom odbranom još više izrevoltirala farmere.
Nju je tokom čitavog izlaganja svojim zvižducima provocirala Jelena Golubović, a zbog toga što je povukla tužbu i nije htela da sasluša Marijinu završnu reč, pevačica grupe Fanki Dži je pobesnela. Ona ju je, najpre, ispolivala vodom, da bi je zatim gađala flašicom.

Čitaj još  Parovi: Otkrivena još jedna Macina tajna iz vile (VIDEO)

– Štroko jedna! Vidi kakva si, na šta ličiš… Smrdiš! Fuj – urlala je Marija.

Pogledajte snimak svađe:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK